Рішення виконавчого комітету  "Про утворення сектора з питань опіки та піклування служ..."  № 82 від 28.02.2006р. 
Документ №82 від 28.02.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.03.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 28.02.2006р.  № 82
м.Івано-Франківськ
 


Про утворення сектора з питань опіки та піклування служби у справах неповнолітніх виконкому Івано-Франківської міської ради



Згідно ст.ст. 26, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання Законів України від 06.11.2005 р.“Про внесення змін до Сімейного Кодексу України щодо Центру з усиновлення дітей”, від 13.01.2005 р. “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, спільного наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту та Міністерства освіти і науки України від 21.12.2005 р. № 380/745 “Про затвердження порядку передачі документації щодо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, від органів управління освітою службам у справах неповнолітніх” виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Утворити в службі у справах неповнолітніх виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради сектор з питань опіки та піклування штатною чисельністю дві особи.

2. Внести наступні зміни до штатного розпису апарату Івано-Франківської міської ради, виконкому, відділів і управлінь та штатного розпису управління освіти і науки:

2.1. Вивести посаду спеціаліста з охорони дитинства управління освіти і науки та посаду головного спеціаліста з питань опіки і піклування управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики.

2.2. Ввести в службу у справах неповнолітніх виконкому Івано-Франківської міської ради посаду начальника сектора з питань опіки та піклування та посаду спеціаліста.

3. Фінансовому управлінню (Л.Костів) внести відповідні зміни до кошторисних призначень на 2006 рік.

4. Начальнику служби у справах неповнолітніх З.Сливці внести відповідні зміни до положення про службу та розробити посадові інструкції на посади сектора з питань опіки та піклування.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради В.Волощука.



Міський голова                                                                Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.