Рішення виконавчого комітету  "Про передачу функцій замовника на спорудження об'єкту:..."  № 90 від 28.02.2006р. 
Документ №90 від 28.02.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.03.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 28.02.2006р.  № 90
м.Івано-Франківськ
 


Про  передачу функцій замовника на спорудження об’єкту: “Реконструкція існуючих споруд на

вул. Залізничній під автовокзал”



Для прискорення введення об’єкту “Реконструкція існуючих споруд на вул. Залізничній в м. Івано-Франківську під автовокзал з торгово-громадським центром”  та з метою оперативного вирішення фінансових питань, що пов’язані з будівництвом,  виконавчий  комітет Івано-Франківської міської  ради


в  и  р  і  ш  и  в :


1. Передати функції замовника за веденням будівництва об’єкту “Реконструкція існуючих споруд на вул. Залізничній в м. Івано-Франківську під автовокзал з торгово-громадським центром” від  управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради (В.Ковальчук) інвестору – товариству з обмеженою відповідальністю “Галицька марка” (М.Стасинець).


2. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради передати на баланс товариству з обмеженою відповідальністю “Галицька марка” залишкову вартість незавершеного будівництва об’єкту “Реконструкція існуючих споруд на вул. Залізничній в м. Івано-Франківську під автовокзал з торгово-громадським центром”.



3. Юридичному відділу виконавчого комітету міської ради (А.Пітеляк) разом із товариством з обмеженою відповідальністю “Галицька марка” в місячний термін внести відповідні зміни в інвестиційний договір  № 1 Ід від 04.04.2005 року в частині зміни  замовника.



4.Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на  першого  заступника  міського  голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів  міської  ради  Б.Ониськіва.



Міський  голова                                                                          Зіновій  Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.