Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 93 від 28.02.2006р. 
Документ №93 від 28.02.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №180 від 17.04.2007р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №261 від 25.05.2007р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про акти державної комісії приймання в експлуатацію індивідуальних житлових будинків, реконструйованих квартир та присвоєння поштової адреси
Рішення виконавчого комітету  №387 від 27.07.2007р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.03.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 28.02.2006р.  № 93
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління

архітектури і містобудування

виконавчого комітету міської ради


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт:


1.1. Івано-Франківській дільниці пасажирського вагонного депо ЛВЧД – 6 – для реконструкції пункту екіпіровки пасажирських вагонів та будівництво господарсько-побутових приміщень персоналу, поруч ремонтно-механічних майстерень ТЧ –8, на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.Деповській, 6А.


1.2. Видавництву “Нова зоря” Івано-Франківської Єпархії УГКЦ – для реконструкції власних приміщень на вул.Грушевського, 9В, під виробничі приміщення видавництва (свідоцтво на право власності № _ від 12.04.01 р.).


1.3. Підприємцю Королю Р. І. – для реконструкції власних нежитлових приміщень на вул.Шеремети, _, під фотосалон (реєстрація права власності № _ від 21.12.05 р.; № _ від 20.12.05р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.4. Приватному підприємству “Аляска” – для реконструкції орендованих приміщень колишньої їдальні на вул.Академіка Сахарова, 23А, під заклад громадського харчування (договір оренди № _ від 01.02.06 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.5. Акціонерному товариству закритого типу “Елком і К” – для реконструкції викупленого об’єкту незавершеного будівництва на власній земельній ділянці на вул.В. Івасюка, 62, під торгово-офісний комплекс (договір купівлі-продажу № _ від 15.03.1996 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.6. Підприємцю Сікорі В. М. – для реконструкції з надбудовою орендованої нежитлової частини будинку № 4 на вул.Бельведерській, під офісні приміщення (договір оренди № _ від 28.01.05 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.7. Товариству з обмеженою відповідальністю “Сізалія”, члену об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку на вул. Незалежності, 113 – для прибудови господарського приміщення до власної крамниці “Дари лісу” на земельній ділянці об’єднання співвласників, за їх згодою (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 25.08.04 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.8. Підприємцю Заячук Ю. В. – для здійснення прибудови крамниці продтоварів до власного житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. 24 Серпня, 20, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 10.07.05 р.) при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.9. Підприємцю Саракуну В. Р. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на власній земельній ділянці на вул.Снігуровича, 12, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.10. Підприємцю Малженському О. Б. – для будівництва майстерні сервісного обслуговування “Електросервіс” на власній земельній ділянці на вул.Тичини, поруч будинку № 47 на вул.Довгій, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.11. Дзунзі (Чепак) Т. В. – для надбудови офісних приміщень над власною крамницею напівфабрикатів “Кухня пані Анни” на вул.Парковій, 2 (договір купівлі-продажу нежитлових приміщень № _ від 19.12.2003 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.12. Вовку І. О. – для переобладнання власної частини квартири № _ на вул.Січових Стрільців, 54, під офісні приміщення (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 23.06.2004 р.), на підставі рішення Івано-Франківського міського суду від 24.11.2004 р. (справа № _), при умові використання існуючого входу та при умові реставрації вхідної арки будинку № 54 на вул.Січових Стрільців і благоустрою прилеглої території.


1.13. Підприємцям Пірусу М. М., Оришко В. О., Андреїв М. М. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на власній земельній ділянці на вул.Довгій, 39, при умові знесення існуючого будинку № 39 та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.14. Івано-Франківському поштамту Українського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта” – для реконструкції з надбудовою актового залу і господарських приміщень на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.Січових Стрільців, 13А.


1.15. Товариству з обмеженою відповідальністю “Фітнесклуб ЛТД” – для переобладнання орендованих нежитлових підвальних приміщень на вул.І. Пулюя, 6, під оздоровчий центр (договір оренди № _ від 22.09.05 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.16. Корпорації “АИС” – для реконструкції власних адміністративно-виробничих приміщень бензозаправної станції на вул.Юності, 52, під торгово-сервісний центр з продажу та сервісному обслуговуванню автомобілів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 10.06.05 р.) на підставі рішення 19 сесії 4-го демократичного скликання Микитинецької сільської ради від 25.08.05р., при умові укладення угоди з Микитинецькою сільською радою про участь у соціально-економічному розвитку села.


1.17. Колективному науково-виробничому підприємству “Бурсервіс” – для реконструкції власного адмінбудинку на власній земельній ділянці на вул.Короля Данила, 20, з влаштуванням мансардних приміщень в даховому просторі, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.18. Гончаруку О. Р. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на власній земельній ділянці поруч будинку № 10 на вул.Валовій, на підставі постанови Івано-Франківського міського суду від 20.01.06 р. (справа № _), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.19. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради з залученням інвестиційних коштів підприємця Щупака Є. І. – для регенерації паркової зони в межах вулиць Паркової – Кирила Трильовського – Української Дивізії – Селянської, з забудовою, благоустроєм і озелененням прилеглої території та будівництва проїжджої частини вулиці Молодіжної від вул. Кирила Трильовського до вул.Дунаєвського.


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 1) отримати технічні умови (висновки) на підключення до інженерних мереж теплопостачання і гарячого водопостачання через державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго”. Зобов’язати замовників (розділ 1) до початку будівництва (переобладнання) через міське управління земельних ресурсів оформити право на користування земельною ділянкою згідно з цільовим призначенням.


3. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):


3.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Івано-Франківськ-цемент” – для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Галицькій, 82 –90, при умові знесення існуючих будинків № № 82, 84, 86, 88, 90 на вул.Галицькій, № № 11, 13, 15, 14, 16, 18, 22 на вул.Глібова, з відселенням їх мешканців.


3.2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Карпати – Сервіс” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з закладами громадського призначення на вул.Федьковича, 17, 19, при умові знесення існуючих будинків № № 17, 19 на вул.Федьковича, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.3. Підприємцю Дикій У. Р. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Тичини, 40, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “Віанж” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Вовчинецькій, 122, при умові знесення існуючих будинків № № 122, 124 на вул.Вовчинецькій, № 27 на вул.Вінницькій та № 42 на вул.Каменярів, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “Екстім” – для будівництва 4-поверхового багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями соцкультпобуту на вул.О.Кисілевської, 8, 10, при умові знесення існуючих будинків № № 8 – 10, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.6. Юридичній фірмі “Колегія” – для будівництва житлового будинку з вбудованими приміщеннями офісного центру у дворі будинків № № 14, 16 на вул.Січових Стрільців, при умові проведення комплексного благоустрою дворової частини будинків № № 12, 14, 16, на вул.Січових Стрільців та опорядження фасадів цих будинків.


3.7. Незалежній Християнській релігійній громаді повного Євангелія “Скеля” – для будівництва молитовного дому на вул.Надрічній, поруч території колишнього речового ринку.


3.8. Комунальному підприємству “Полігон ТПВ” – для влаштування приймальних пунктів для збору та сортування твердих побутових відходів на ділянках:

- поруч трансформаторної підстанції № 295 у дворі гуртожитку медакадемії на вул.Тролейбусній, 10;

- поруч центрального теплового пункту в районі житлових будинків на вул.Івана Миколайчука, 9 –13;

- поруч районної підстанції в районі житлових будинків на вул.Береговій, 32 –34А;

- поруч трансформаторної підстанції № 273 в районі житлових будинків на вул.О. Довженка, 10 –14;

- поруч трансформаторної підстанції в районі житлових будинків на вул.Василя Симоненка, 7 – 7А;

- поруч центрального теплового пункту в районі житлових будинків на вул. Будіельників, 16 –20.


3.9. Приватному підприємству “Авто –Газ ІВ” – для встановлення, тимчасово, терміном на три роки, пересувного моноблоку для заправки автомобілів зрідженим газом в районі транспортної розв’язки вулиць В. Івасюка – Незалежності, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.10. Підприємцю Дорожівському Р. Д. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з закладами громадського призначення на вул.Горбачевського, 19 – 25, при умові знесення існуючих будинків № № 19, 21, 23, 25 на вул.Горбачевського, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.11. Товариству з обмеженою відповідальністю “Інвестиційно-будівельна група “Капітал” – для будівництва багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими закладами громадського призначення (№ № 4, 8 по генплану) в мікрорайоні № 5 на розі вулиць Галицької – Пасічної, при умові знесення існуючих будинків № № 56, 58, 60, 62, 64 на вул.Федьковича, № 1 на вул.Нечуя –Левицького, № 2 на вул.Пасічній, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.12. Підприємцю Макару М. Я. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення (№ 5 по генплану) в мікрорайоні № 5 на вул.Галицькій, 163, при умові знесення існуючого будинку № 163, з відселенням його мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.13. Кооперативу “Фундамент” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення (№ № 6, 7 по генплану) в мікрорайоні № 5 на вул.Галицькій – Нечуя Левицького, при умові знесення існуючих будинків № № 4, 5 на вул.Нечуя Левицького, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.14. Товариству з обмеженою відповідальністю торгово-виробничій фірмі “Жако” – для будівництва торгово-офісного комплексу з приміщеннями побутового та сервісного обслуговування населення на розі вулиць Гетьмана Сагайдачного – Надрічної, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.15. Підприємцю Лубику М. М. – для будівництва станції вулканізації та шиномонтажу коліс автотранспорту на вул.Надрічній, навпроти вул.Церковної, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.16. Івано-Франківській філії відкритого акціонерного товариства “Укртелеком” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул. Василя Симоненка, 1, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові переоформлення через міське управління земельних ресурсів зміни цільового призначення частини земельної ділянки.


3.17. Товариству з обмеженою відповідальністю “Люксінвестбуд” – для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудованими закладами громадського призначення в межах кварталу вулиць Січових Стрільців, 32 – Євгена Коновальця, 12, при умові знесення існуючих будинків № № 32, 36, 40, 44, 48А на вул.Січових Стрільців, № № 6, 8 на вул.Євгена Коновальця, з відселенням їх мешканців, при умові знесення гаражів обласної податкової адміністрації та при умові виконання комплексного благоустрою кварталу з влаштуванням внутрішньої пішохідної зони від вул.Січових Стрільців, 32, до вул. Євгена Коновальця, 12.


3.18. Підприємцю Кіроду В. Р. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими закладами громадського призначення на вул. Юліана Целевича, 7 –9, при умові знесення існуючих будинків № № 7, 9 на вул.Юліана Целевича та № № 4, 6, 8, 10, 12, 12А на вул.Глібова, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.19. Підприємцю Ковальчуку М. П. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з закладами громадського призначення на вул. Вовчинецькій, 125, при умові знесення існуючого будинку № 125, з відселенням його мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.20. Товариству з обмеженою відповідальністю “Транс Ком Сервіс” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Гаркуші, 21 – 23, при умові знесення існуючих житлових будинків № № 21, 21А, 23, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.21. Кубай І. Я. – для добудови житлових приміщень до власної частини будинку на вул.Селянській, _.


3.22. Закритому акціонерному товариству “Будівельна компанія Прикарпаття і К” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул.Євгена Коновальця, поруч будинку № 124, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.23. Підприємцю Величковському В. Д. – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови з вбудованими приміщеннями громадського призначення в районі “Пасічна” на вул.Проектній, 5 – Гімназійній (ділянка № 33 по генплану), на підставі протоколу від 14.02.2006 р. № 4 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул.Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.


3.24. Івано-Франківській міській спілці ветеранів Афганістану – для будівництва житлових будинків малоповерхової забудови в районі “Пасічна” на вул. Проектній, 3 – Гімназійній (ділянка № 6, блоки № № 1, 2 по генплану), на підставі протоколу від 14.02.2006 р. № 4 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул.Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.


3.25. Приватному нотаріусу Цюху С. М. – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови з вбудованими офісними приміщеннями в районі “Пасічна” на вул. Проектній, 5 – Гімназійній (ділянка № 39 по генплану), на підставі протоколу від 14.02.2006 р. № 4 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул.Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.


3.26. Підприємцю Олійнику Д. І. – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови з вбудованими приміщеннями громадського призначення в районі “Пасічна” на вул. Проектній, 2 – Гімназійній (ділянка № 13 по генплану), на підставі протоколу від 14.02.2006 р. № 4 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул.Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.


3.27. Підприємцю Олексюку В. В. – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови з вбудованими приміщеннями громадського призначення в районі “Пасічна” на вул.Проектній, 2 – Гімназійній (ділянка № 11 по генплану), на підставі протоколу від 14.02.2006 р. № 4 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул.Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.


4. Замовникам (розділ 3) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 3) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 3) отримати технічні умови (висновок) на підключення до інженерних мереж теплопостачання і гарячого водопостачання через державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго”.


5. Дозволити:


5.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Комфорт-Сервіс” – будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення (№ № 16, 17, 18 по генплану) на орендованій земельній ділянці в мікрорайоні в межах вулиць Короля Данила – Пилипа Орлика – Бельведерської (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.04 р. № 110, пункт 1.10). Будівництво здійснювати на умовах пайової участі у спорудженні інженерних мереж та споруд мікрорайону.


5.2. Підприємцю Мандзюк Н. І. – будівництво багатоквартирного житлового будинку–вставки з вбудованими приміщеннями торгового призначення на власній земельній ділянці на вул.Григора Крука, 8/_ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 3.15). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.3. Товариству з обмеженою відповідальністю “Новекс” – будівництво житлового будинку з приміщеннями громадського призначення (№ 38 по генплану) на орендованій земельній ділянці в мікрорайоні в межах вулиць Короля Данила – Пилипа Орлика – Бельведерської (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.12.2003 р. № 515, пункт 1.12). Будівництво здійснювати на умовах пайової участі у спорудженні інженерних мереж та споруд мікрорайону.


5.4. Відкритому акціонерному товариству “Будівельно-монтажна фірма “Івано-Франківськбуд” – реконструкцію власного гуртожитку на вул.Тичини, 8А, з метою влаштування адміністративних та допоміжних приміщень в підвальному, першому і другому поверхах та гуртожитку для проживання малих сімей з правом реєстрації та прописки на третьому, четвертому та п’ятому поверхах (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.2005 р. № 238, пункт 1.3). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.5. Підприємцю Млинко Т. О. – будівництво творчої майстерні з житловими приміщеннями (ділянка № 3 по генплану) на території колишньої організації УМ - 22 на вул. Отця І. Блавацького, 6, в мікрорайоні “Опришівка” (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.2005 р. № 238, пункт 3.22). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.6. Підприємцю Кравченко Н. І. – реконструкцію торгового павільйону “Марс” на орендованій земельній ділянці на вул.Довгій, 42, з будівництвом зупинки громадського транспорту на 12 місць (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.2004 р. № 221, пункт 1.7). Реконструкцію та будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.7. Костюку М. В. – прибудову гаража до крамниці на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, _ (реєстрація права власності № _ від 27.02.04 р.).


5.8. Підприємцю Глушко О. І. – переобладнання власних нежитлових приміщень на вул.Гетьмана Мазепи, _, під офіс та перукарню (дозвіл на проектно-пошукові роботи підприємцю Чуприні М.М. – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.01.2002 р. № 25, пункт 1.10). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.9. Підприємцю Качановському В. М. – реконструкцію власних нежитлових приміщень під складські та офісні приміщення на орендованій земельній ділянці на вул.Крайківського, _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи підприємцю – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.12.2003 р. № 515, пункт 1.1). Реконструкцію та будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.10. Матічин С. В. – приєднання кухні загального користування до кімнати № _ в гуртожитку на вул.Гната Хоткевича, 44А, з реконструкцією під ізольовану однокімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.2005 р. № 283, пункт 14.5; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.2005 р. № 213).


5.11. Факас Т. В. – перепланування власної квартири № _ на вул.Залізничній, 19 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 10.12.2002 р. № 500, пункт 12.4; протокол міжвідомчої комісії від 29.11.2002 р. № 190).


5.12. Підприємцю Семенів Л. М. – переобладнання власної квартири № _ на Північному бульварі ім.О. Пушкіна, 5, під крамницю промпродтоварів (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.2005 р. № 189, пункт 11.6; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.2005 р. № 213). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.13. Підприємцю Стефаник Л. В. – переобладнання власної квартири № _ на Північному бульварі ім.О. Пушкіна, 1А, під фотосалон (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.11; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.14. Підприємцю Шкіряку В. Ю. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Євгена Коноваьця, 7А, під стоматологічний кабінет (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.08.2004 р. № 336, пункт 14.4; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.2004 р. № 206). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.15. Підприємцю Шкіряку В. Ю. – переобладнання власних квартир № _ та № _ на вул.Євгена Коноваьця, 7А, під зуботехнічну лабораторію (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.08.2004 р. № 336, пункт 14.3; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.2004 р. № 206). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.16. Підприємцю Петрову В. Є. – переобладнання власної квартири № _ на орендованій земельній ділянці на вул.Шопена, 9, під крамницю промтоварів з добудовою (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2005 р. № 158, пункт 11.4; протокол міжвідомчої комісії від 06.05.2005 р. № 212). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.17. Закритому акціонерному товариству “Страхова компанія “Галицька” – для будівництва адмінбудинку з приміщеннями обслуговування населення на орендованій земельній ділянці на вул.Василіянок, 22 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.08.2004 р. № 336, пункт 1.10). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.18. Підприємцю Дорошенко Л. І. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Гординського, 4, під офісні приміщення з долученням їх до існуючої крамниці промтоварів (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.12.2003 р. № 515, пункт 1.39). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.19. Підприємцям Ткачуку В. В., Гринів О. Й. – приміщень побутового обслуговування населення на орендованій земельній ділянці на вул.О. Сорохтея, між будинками № № 26 і 26А (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.2004 р. № 110, пункт 1.25). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати підприємців Ткачука В.В. та Гринів О.Й. через міське управління земельних ресурсів внести відповідні зміни в договір оренди земельної ділянки.


5.20. Приватному підприємству “Інтербуд” – будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями торгово-офісного призначення та закладом громадського харчування на орендованій земельній ділянці на розі вулиць Академіка Сахарова – Андрія Мельника (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.09.2003 р. № 411, пункт 11.8). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.21. Підприємцю Павлюку Я. І. – влаштування торгового ринку на орендованій земельній ділянці на розі вулиць Симона Петлюри - В. Чорновола (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2005 р. № 76, пункт 1.10; затвердження протоколу конкурсної комісії – рішення виконавчого комітету міської ради від 19.10.04 р. № 406). Влаштування здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.22. Стельмащуку В. М. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Євгена Коновальця, 16, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322, пункт 13.7; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.23. Решітник Н. П. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Євгена Коновальця, 16, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322, пункт 13.9; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.24. Левандовській Н. В. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Євгена Коновальця, 16, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322, пункт 13.8; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.25. Підприємцю Сєрікову В. О. – переобладнання власної квартири № _ на Північному бульварі ім.О.Пушкіна, 1А, під крамницю промтоварів (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2005 р. № 76, пункт 13.1; протокол міжвідомчої комісії від 01.02.2004 р. № 210). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.26. Відкритому акціонерному товариству “Крона” – забудову тераси крамниці на орендованій земельній ділянці на вул. Гетьмана Мазепи, 169, з метою влаштування кафетерію (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.01.2002 р. № 25, пункт 1.6). Будівництво здійснювати з умовою проведення благоустрою прилеглої території та влаштування на цій території малих архітектурних форм.


5.27. Приватному підприємству “Авто – Газ ІВ” – будівництво автогазозаправного пункту з встановленням моноблоку для заправки автомашин зрідженим газом на орендованій земельній ділянці на вул.Об’здній в с.Вовчинець (дозвіл на проектно-пошукові роботи – дозвіл на збір матеріалів попереднього погодження місця розташування ділянки – рішення XVII сесії 4-го демократичного скликання Вовчинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради від 30.08.2005 р., пункт 11). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.28. Підприємцю Гладун С. П. – влаштування прибудованої крамниці до будинку № _ на орендованій земельній ділянці на вул.Тролейбусній (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.04.2004 р. № 131, пункт 3.11). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.29. Приватному підприємству “Карпати – Холод” – будівництво першої черги комплексу по обслуговуванню автомобілів на вул.Симона Петлюри, 9, (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.02.2004 р. № 70, пункт 1.12). Будівництво здійснювати на умовах укладення угоди з УТОС.


5.30. Підприємцю Сенишин М. В. – будівництво багатоквартирного житлового будинку на орендованій земельній ділянці на вул.Карпатської Січі, поруч будинку № 6А (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.2004 р. № 221, пункт 3.2). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.31. Третьякову В. А., Третьяковій С. В., Третьяковій Н. П. – переобладнання частини горища на вул.Шевченка, 43, під житлові приміщення з долученням їх до власної квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 15.14; протокол міжвідомчої комісії від 17.11.2004 р. № 209). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.32. Товариству з обмеженою відповідальністю “ЛММ сервіс” – будівництво першої черги багатоквартирного житлового будинку (№ 21 по генплану) на викупленій земельній ділянці та орендованій земельній ділянці на вул.Кардинала Любачівського, 9, в групі перспективної житлової забудови вулиць В.Івасюка – Вовчинецької (реєстрація договору купівлі-продажу № _ від 31.01.06 р.; дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.2004 р. № 221, пункт 3.10). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ТзОВ “ЛММ сервіс” до початку будівництва знести за власні кошти існуючий будинок № 9 на вул.Кардинала Любачівського. Балансоутримуючим організаціям списати цей будинок з балансу.


6. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 5) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. Будівництво здійснювати у терміни, визначені проектами організації робіт.


7. Дозволити індивідуальне житлове будівництво:


7.1. Камаш Т. В. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Вишневій, 10/_.


7.2. Дунаєвській О. М. – реконструкцію квартири № _ з добудовою і надбудовою житлових та допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.В. Яновича, 3 (договір купівлі-продажу земельної ділянки від 19.07.2005 р.; договір купівлі-продажу квартири № _ від 19.07.2005 р.).


7.3. Божик В. І. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Б. Хмельницького, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 25.03.2003 р.).


7.4. Гаргату І. П. – будівництво індивідуального житлового будинку та гаража на власній земельній ділянці на вул.Челюскінців, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 02.12.1999 р.).


7.5. Карабіну С. П. – реконструкцію господарської будівлі під житлові приміщення з добудовою і надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул. Січинського, _, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 27.06.1988 р.).


7.6. Пилипіву І. Д. – будівництво гаража, господарського приміщення, літньої кухні на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 24.01.1972 р.).


7.7. Дмитріву П. П. – реконструкцію господарської будівлі під житлові приміщення з добудовою і надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, _, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 04.05.1987 р.).


7.8. Галюку В. С. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Гімназійній, _ (Проектній – Ціолковського).


7.9. Гаврилку Ю. Й. – будівництво індивідуального житлового будинку на місці існуючої господарської будівлі на власній земельній ділянці на вул.Лучній, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 14.12.2003 р.).


7.10. Гупан Р. Є. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Барвистій, _, мікрорайон “Пасічна”.


7.11. Макарюку І. Я. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Барвистій, _, мікрорайон “Пасічна”.


7.12. Попадинцю Р. М. – реконструкцію власного будинку з надбудовою другого поверху над одноповерховою частиною та добудову житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Василіянок, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 02.11.2004 р.).


7.13. Юрковській Г. К. – реконструкцію власної квартири № _ з добудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул.Б. Лепкого, _ (реєстрація права власності на житло № _ від 26.07.1993 р.).


7.14. Курман О. М., Курман А. Т. – реконструкцію власної квартири № _ з добудовою та надбудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Б. Лепкого, _ (реєстрація права власності на житло № _ від 24.01.2004 р.).


7.15. Щербію З. М. – перебудову старої частини будинку з надбудовою другого поверху та прибудовою гаража на власній земельній ділянці на вул.Перехідній, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 15.11.2004 р., № _ від 12.06.1997 р.).


7.16. Павлюк А. Г. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Гетьмана Мазепи, 141/_ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 07.11.2005 р.).


7.17. Рущаку А. А. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Княгинин, _ (реєстрація права власності № _ від 05.11.2003 р.). Після закінчення будівництва нового будинку, старий будинок на вул.Княгинин, _, знести.


7.18. Герелюку В. І. – прибудову житлових та допоміжних приміщень з надбудовою другого поверху на власній земельній ділянці на вул.Тарнавського, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 30.12.2004 р.).


7.19. Приймаку С. М. – прибудову до квартири № _ допоміжних приміщень з надбудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул.Шопена, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 30.08.2003 р.).


7.20. Котерлін І. Б. – реконструкцію індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Ясінських, _, з добудовою житлових приміщень (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 30.12.2004 р.).


7.21. Кормилець Т. М., Кормилець О. К. – реконструкцію квартири № _ з прибудовою гаража та надбудовою житлової кімнати на власній земельній ділянці на вул.Тарнавського, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 03.02.1994 р.).


7.22. Кічурі Б. П. – реконструкцію індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці в Будівельному провулку, _, з добудовою та надбудовою житлових приміщень (реєстрація права власності на житло № _ від 30.08.2005 р.).


7.23. Круліковському Я. В., Круліковській І. В. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.П. Василишина, _.


7.24. Керничному Р. В. – добудову з надбудовою житлових та допоміжних приміщень до житлового будинку № _ його батька Керничного В. С. на власній земельній ділянці на вул.Дружби.


7.25. Михайлів Л. М. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Красівського, _.


8. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 7) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. За будівництво без отримання дозволу, затвердженої та погодженої у встановленому порядку проектної документації, або з порушенням будівельних норм і правил наступає цивільно-правова відповідальність, передбачена ст. 376 Цивільного Кодексу України.


9. Передати функції «Замовника»:


9.1. Данилів О. І. – на будівництво житлового будинку на орендованій земельній ділянці поруч будинку № 27 на вул.Б.Лепкого, від Даниліва М. М., з причини його смерті (дозвіл на будівництво Даниліву М. М. – рішення виконавчого комітету від 20.07.2005 р. № 238, пункт 9.2).


9.2. Гащак Н. С. – на прибудову кухні, трьох спалень і лоджії до власної квартири № _ на вул.Покутській, 9, від Гащака І. Я., на підставі договору дарування квартири від 11.11.2005 р. № _). Дозвіл на будівництво Гащаку І. Я. – рішення виконавчого комітету від 17.09.2002 р. № 365, пункт 3.9; протокол міжвідомчої комісії від 07.08.2001 р. № 176).


9.3. Товариству з обмеженою відповідальністю “У – Проект” – на проведення проектно-пошукових робіт (збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) для реконструкції орендованих виробничих приміщень на вул.Вовчинецькій, 225, під швейний цех, від приватного підприємства “ПЕ Россі”, на підставі їх звернень (дозвіл на проектно-пошукові роботи ПП “ПЕ Россі” – рішення виконавчого комітету від 25.10.2005 р. № 356, пункт 3.28), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


9.4. Петричковичу Р. А. – на реконструкцію з добудовою квартири № _ на вул.Молодіжній, 2, від Петричкович Г. І., на підставі договору купівлі-продажу квартири № _ від 16.03.2000 р. (дозвіл на реконструкцію з добудовою Петричкович Г.І. – рішення виконавчого комітету від 20.04.2000 р. № 178).


9.5. Жураківській С. Д. – на добудову допоміжних приміщень до власної квартири № _ з реконструкцією цієї квартири та на перебудову існуючої дерев’яної господарської будівлі на цегляну на вул.Селянській, _, від Геніс Г. М., на підставі договору купівлі-продажу квартири № _ від 20.12.2005 р.; реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 27.12.2005 р. (протокол міжвідомчої комісії від 23.04.90 р. № 100 та від 22.04.87 р. № 78).


9.6. Давидовій І. Ю. – на проведення проектно-пошукових робіт для внутрішнього перепланування власної квартири № _ на вул.Кривоноса, 9Б, від Славінської Л. М., на підставі договору купівлі-продажу квартири № _ від 16.12.2005 р. (дозвіл на проектно-пошукові роботи Славінській Л.М. – рішення виконавчого комітету від 20.07.2005 р. № 238, пункт 13.1; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.2005 р. № 213).


9.7. Підприємцю Андрусяку В. Б. – на проведення проектно-пошукових робіт для переобладнання власних нежитлових приміщень на вул.Гетьмана Мазепи, _, під спортивно-оздоровчий центр з влаштуванням входу з вул.Кривої, від приватного підприємства “Плюс 999”, на підставі договору купівлі-продажу № _ від 04.01.2006 р. (дозвіл на проектно-пошукові роботи ПП “Плюс 999” – рішення виконавчого комітету від 19.02.2002 р. № 83).


10. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 9) у двомісячний термін через міське управління земельних ресурсів переоформити право на користування земельною ділянкою. Дане рішення набуває чинності після державної реєстрації договору оренди землі (державного акту на право приватної власності на землю).


11. Внести зміни:


11.1. Пункт 3.19 рішення виконавчого комітету міської ради від 21.07.2004 р. № 310 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) приватному підприємству “Космал” – для будівництва житлового кварталу в межах вулиць В. Івасюка – Незалежності – Угорницької, при умові знесення будинків № № 231, 233 на вул.Незалежності та № № 2, 4, 4А, 6, 6А, 8 на вул.Угорницькій, з відселенням їх мешканців, на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) приватному підприємству “Космал” – для будівництва житлового кварталу в межах вулиць В. Івасюка – Незалежності – Угорницької, при умові знесення існуючих будинків № № 231, 233 на вул.Незалежності та № № 2, 4, 6, 6А, 8 на вул.Угорницькій, з відселенням їх мешканців (рішення виконавчого комітету міської ради про знесення будинку № 4А на вул.Угорницькій від 17.05.2005 р. № 158, пункт 7.5)”.


11.2. Пункт 3.49 рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.2005 р. № 238 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) відкритому акціонерному товариству “Прикарпаттяобленерго” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку у дворі будинків № 117 на вул.Євгена Коновальця та № 3 на вул.Слави Стецько, на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) відкритому акціонерному товариству “Прикарпаттяобленерго” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями у дворі будинків № 117 на вул.Євгена Коновальця та № 3 на вул.Слави Стецько, при умові перенесення ТП –72 та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.3. Пункт 3.2 рішення виконавчого комітету міської ради від 21.07.2004 р. № 310 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) ТзОВ фірмі “Екстім” – для будівництва багатоповерхового житлового будинку з вбудованими приміщеннями паркінгу на місці викуплених у ВАТ “Ласощі” виробничих приміщень на вул.Січових Стрільців, 21, на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) товариству з обмеженою відповідальністю фірмі “Екстім” – для будівництва другої черги офісного центру з вбудованими приміщеннями соцкультпобуту та паркінгу на орендованій земельній ділянці на місці викуплених у ВАТ “Ласощі” виробничих приміщень на вул.Січових Стрільців, 21, (договір купівлі-продажу № _ від 23.04.04 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.4. Пункт 1.1 рішення виконавчого комітету міської ради від 08.11.2005 р. № 397 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) ВАТ “Івано-Франківськгаз” – для будівництва автомобільної газонаповнювальної компресорної станції на розі вулиць Юності - Автоливмашівської в Хриплинському промвузлі, на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківськгаз” – для будівництва автомобільної газонаповнювальної компресорної станції на розі вулиць Юності - Автоливмашівської в Хриплинському промвузлі, на підставі рішення XXI сесії 4-го демократичного скликання Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради від 12.01.2006 р., при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


12. Замовникам (розділ 11) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 11) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 11) отримати технічні умови (висновок) на підключення до інженерних мереж теплопостачання і гарячого водопостачання через державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго”. Зобов’язати замовників (розділ 11) до початку будівництва (переобладнання) через міське управління земельних ресурсів оформити право на користування земельною ділянкою (зміну цільового призначення земельної ділянки).


13. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії:


(протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01)

13.1. Добринському І. С., Добринській С. Є., Добринському І. І., Добринському Н. І. – для приєднання приміщення кухні загального користування та частини коридору загального користування до кімнати № _ в гуртожитку на вул.Тисменицькій, 240, з їх реконструкцією під ізольовану квартиру.

(протокол міжвідомчої комісії від 08.02.2006 р. № 02)

13.2. Івано-Франківській квартирно-експлуатаційній частині району – переобладнання нежитлового приміщення (побутової кімнати для ліфтерів) на вул. Євгена Коновальця, 136Д, під житлову квартиру.


13.3. Підприємцю Шевазі В. М. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Академіка Сахарова, 21, під офіс та крамницю промпродтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 06.09.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.4. Цупер Г. С. – для переобладнання власних нежитлових приміщень № № _ на вул. Береговій, 22А, під житлову квартиру № _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 12.09.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.5. Красій І. В. – для переобладнання власного нежитлового приміщення № _ на вул. Береговій, 22А, під житлову квартиру № _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 12.09.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.6. Мацапулі Г. В. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул.Симона Петлюри, 15 (договір купівлі-продажу від 28.11.1997 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.7. Боднар Г. В. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул.Симона Петлюри, 15 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.09.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.8. Андріуці І. М. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Буковинській, 18, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 12.12.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.9. Костецькому В. Р. – для реконструкції власної квартири № _ на вул.Марійки Підгірянки, 25А, з добудовою житлових приміщень (реєстрація права власності № _ від 15.09.1999 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.10. Біраковській Л. О., Біраковському Т. Я. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.І. Пулюя, 6А, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 22.12.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.11. Єфімову О. О., Єфімовій Н. І. – для об’єднання власних квартир № _ та № _ на вул. Гвардійській, 8 (свідоцтво на право власності № _ від 20.10.1995 р.; № _ від 23.01.2003 р.).


13.12. Кондрату І. М., Кондрат Р. І., Кондрат І. І., Кондрату Р. І. – для реконструкції квартири № _ на вул.Січових Стрільців, 44А, з добудовою входу.


13.13. Грабару В. Є., Грабар О. І. – для добудови веранди до власної квартири № _ на вул.Гетьмана П.Дорошенка, 18 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 20.08.1996 р.).


13.14. Дутко К. В., Дутко М. В., Дутку Н. І., Дутку Я. І., Дутку І. М. – для добудови літнього приміщення до власної квартири № _ на вул. Карпатській, 10, в межах існуючих балконів (свідоцтво права власності на житло № _ від 28.09.1993 р.).


13.15. Ларіній Г. Є. – для добудови літнього приміщення до власної квартири № _ на вул.Новгородській, 9А, в межах існуючих балконів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 06.02.2003 р.).


13.16. Підприємцю Андреїв М. М. – для переобладнання орендованих підвальних приміщень на вул. Незалежності, 16, під заклад громадського харчування, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.17. Абрамюк О. Д. – для розширення існуючого балкону на вул.Набережній ім. В. Стефаника, 18, кв. № _, з влаштуванням пандусу для транспортування інвалідного візка.


13.18. Геращенко Н. М. – для переобладнання власних нежитлових приміщень № № _ на вул. Січових Стрільців, 16 під житлову квартиру № _ (номер правочину _ від 27.12.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.19. Фіняк Л. В., Фіняку І. Я., Фіняку О. І. – переобладнання кімнати № _ з приєднанням частини кухні загального користування в гуртожитку на вул.Євгена Коновальця, 136Б, під ізольовану квартиру.


14. Замовникам (розділ 13) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 13) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 13), які здійснюють переобладнання житлових приміщень в нежитлові, або здійснюють добудови до початку переобладнання чи добудови через міське управління земельних ресурсів оформити право на користування земельною ділянкою.


15. Дозволити встановити тимчасово, до 21.02.2008 р., збірно-розбірний металевий гараж Кравченку І. І., інваліду другої групи загального захворювання – для зберігання власного автомобіля ЗАЗ 968 у дворі будинку № 21А на вул.В. Чорновола, Зобов’язати Кравченка І.І. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


16. Вважати таким, що втратив чинність пункт 1.15 рішення виконавчого комітету міської ради від 27.02.2004 р. № 70 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт ТзОВ “Гаразд України” для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків в мікрорайоні № 5, район “Пасічна”, (№ № 21, 22, 23 по генплану) при умові знесення будинків № 163 на вул.Галицькій, № № 1, 5 на вул.Нечуя-Левицького, № № 56, 58, 60, 62, 64, 66 на вул.Федьковича та № 2 на вул.Пасічній, з причини неосвоєння земельної ділянки впродовж двох років та невиконання своїх зобов’язань щодо знесення існуючих будинків з відселенням їх мешканців.


17. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Б.Ониськіва.




Міський голова                                                                        Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.