Рішення виконавчого комітету  "Про погодження дозволу на розташування тимчасових закла..."  № 94 від 28.02.2006р. 
Документ №94 від 28.02.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.03.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 28.02.2006р.  № 94
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження дозволу на розташування тимчасових закладів торгівлі та побутового обслуговування  (кіосків, павільйонів)  в м.Івано-Франківську


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Погодити продовження розміщення тимчасового закладу, терміном  на один рік з правом перереєстрації дозволу управління  архітектури та містобудування за спрощеною процедурою протягом  наступних двох років згідно  з проектною документацією  та угоди з виконавчим комітетом міської ради на право користування  земельною ділянкою  і про співпрацю:

    1.1. Підприємцю Супруну Р. І. на вул. В. Чорновола, 37, кіоску з торгівлі продтоварами – площею 4,0 м2.

1.2. Підприємцю Клюбі М. Р. на вул. Галицькій, 132, павільйону з торгівлі продтоварами – площею 24,0 м2.

1.3. Підприємцю Іванчишину В. М. на вул. Дністровській, 3, на земельній ділянці, яка передана у постійне користування ВАТ універмагу “Прикарпаття” за згодою, кіоску з торгівлі продтоварами – площею 7,5 м2.


2. Погодити продовження розміщення тимчасового закладу, терміном  на один рік .

2.1. Приватному підприємству “Елдена” на розі вул. Національної Гвардії – Євгена Коновальця, павільйону-кафе – площею 29,0 м2, до початку будівництва.

2.2. Дочірньому підприємству “Торговий дім “Український хліб” на вул.Молодіжній, 56, павільйону з торгівлі продтоварами – площею 27,3 м2.

2.3. Підприємцю Махніцькій Л. І. на вул. Незалежності, 67, кіоску з торгівлі продпромтоварами – площею 3,0 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту, при умові покращення архітектурного вигляду (дозвіл набуває чинності з дня реєстрації договору оренди земельної ділянки).

2.4. Підприємцю Гавриш Н. Д. на вул. В. Чорновола, 72, кіоску “Студентський” з торгівлі продпромтоварами – площею 6,0 м2 (договір купівлі-продажу від 12.01.2005 р., зареєстровано в реєстрі за №Д-1).Дозвіл набуває чинності з дня реєстрації договору оренди земельної ділянки.

2.5. Підприємцю Федірко І. І. на вул. Будівельників, 19, павільйону з торгівлі продтоварами – площею 29,8 м2 з спорудою зупинки громадського автотранспорту (договір купівлі-продажу від 22.12.2005 р., зареєстровано в реєстрі за №964). Дозвіл набуває чинності з дня реєстрації договору оренди земельної ділянки.

3. Підприємцям (пункти 1, 2 ) постійно (щоденно) утримувати прилеглу територію (по периметру 10 м від споруди) в належному санітарному стані. Біля тимчасових закладів торгівлі встановити урни для сміття.

4. Після завершення терміну дії на розташування тимчасових об’єктів, власникам об’єктів  в місячний термін їх демонтувати, а ділянки, що використовувались, привести до належного стану.

5. При невиконанні пункту 4 комунальним службам виконавчого комітету міської ради здійснити демонтаж тимчасових споруд з відшкодуванням власниками затрачених коштів на їх демонтаж та  зберігання об’єкту і приведення земельних ділянок до належного стану.

6. Зобов’язати суб’єктів підприємницької діяльності в організації роботи дотримуватись державної мови та використовувати ліцензійну музичну продукцію.

7. Суб’єктам підприємницької діяльності внести відповідні платежі за видачу дозволів на розміщення об’єктів торгівлі та отримати в управлінні архітектури і містобудування витяги з рішення виконавчого комітету міської ради. В разі неотримання зазначеного рішення впродовж двох місяців від дня його прийняття, воно втрачає чинність.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Б.Ониськіва та управління архітектури і містобудування .



Міський  голова                                                                 Зіновій  Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.