Розпорядження міського голови  "Про проведення чемпіонату України з плавання на відкрит..."  № 366-р від 15.06.2017р. 
Документ №366-р від 15.06.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.06.2017



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 15.06.2017р.  № 366-р
 


Про проведення чемпіонату України з плавання на відкритій воді


На виконання листа Міністерства молоді та спорту України від 26.04.2017 р. № 3690/4.2, Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2017 рік та згідно із ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».


1. Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради (В. Матешко) спільно з Міністерством молоді і спорту України провести з 17 по 20 червня 2017 року чемпіонат України з плавання на відкритій воді в акваторії міського озера.

2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М. Смушак) встановити на місці проведення змагань контейнери для сміття, подіум та біотуалети.

3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету на проведення заходу згідно кошторису (додаток).

4. Комунальному підприємству «Центр розвитку міста та рекреації» (Р. Василюк):

- надати катамарани (6 одиниць) та човни (6 одиниць);

- впорядкувати територію довкола міського озера;

- надати дозвіл на тимчасове використання приміщення рятувальної станції та можливість підключення до електромереж для проведення змагань;

- надати місце для паркування автомобіля з технічним обладнанням для змагань;

- здійснити відповідні заходи задля очистки акваторії міського озера.

5. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло) забезпечити безпеку проведення заходу з можливістю використання наявного рятувального екіпажу та техніки. Здійснити попередній огляд акваторії міського озера до 16 червня 2017 року.

6. Відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (Р.Прокопчук), управлінню патрульної поліції в м. Івано-Франківську (Д. Міхалець) забезпечити охорону публічного порядку під час проведення заходу.

7. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (М. Шутак) забезпечити чергування працівників під час проведення заходу для організації охорони публічного порядку.

8. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення змагань.

9. Державній        установі «Івано - Франківське міськрайонне управління обласного лабораторного центру МОЗ України» (С. Марцинюк) провести відповідні заміри з аналізом стану води у міському озері та надати до 16 червня 2017 р. акт перевірки стану води організаційному комітету змагань.

10. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – директора Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради В.Матешка.

11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О. Левицького



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.