Рішення виконавчого комітету  "Про оренду та безоплатне користування (позичку) об'єкті..."  № 27 від 23.01.2007р. 
Документ №27 від 23.01.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.01.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.01.2007р.  № 27
м.Івано-Франківськ
 


Про оренду та безоплатне користування (позичку) об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська



Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, враховуючи пропозиції комісії з питань надання в оренду нежитлових приміщень та приватизації об’єктів комунальної власності міста (протокол засідання комісії №1/07 від 09.01.2007р.), керуючись  Цивільним кодексом України, Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” та “Положенням про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська”, затвердженим рішенням Івано-Франківської міської ради від 07.06.2005р., виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Дати дозвіл на продовження терміну дії договорів оренди нежитлових приміщень, укладених з нижчеприведеними орендарями, з умовою, що дані орендарі зобов’язуються укласти з міськвиконкомом нові договори оренди нежитлових приміщень або внести зміни до вже діючих договорів оренди нежитлових приміщень відповідно до вимог Цивільного кодексу України та "Положення про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська", затвердженого рішенням Івано-Франківської міської ради від 07.06.2005р., у тому числі:


1.1 Приватним виробничо-комерційним підприємством "ІН ТОТО" на нежитлові приміщення площею 151,4 кв.м, розташовані в цоколі  будинку на вул.Сухомлинського,2-А, кор.3, на період до 31.12.2007р.  для використання під виробництво напівфабрикатів з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні  особливі умови договору оренди:

протягом терміну дії договору оренди забезпечити безперешкодний доступ працівників комунальних служб міста до інженерних мереж, які проходять через орендовані приміщення.

1.2 Підприємцем Гоголюком В. М. на нежитлові приміщення площею 160,0 кв.м в будівлі  колишньої кочегарки, розташованої на території міської екологічної станції за адресою: вул.Ленкавського,17, на період до 31.12.2007р. для виробництва меблів з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 20.02.2007р. укласти угоду про співпрацю з управлінням освіти і науки виконавчого комітету міської ради. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в термін до 28.02.2007р.

1.3 Відкритим акціонерним товариством  “Укртелеком” на нежитлові приміщення площею 12,6 кв.м, розташовані на другому поверсі в будинку на вул.Шашкевича,2, на період до 31.12.2007р. для розташування трансформаторної підстанції центру технічної експлуатації радіофікації Івано-Франківської філії ВАТ “Укртелеком”.

1.4 Відкритим акціонерним товариством  “Укртелеком” на нежитлові приміщення площею 15,2 кв.м, розташовані на п’ятому поверсі в будинку на вул. Юліана Целевича,20, на період до 31.12.2007р. для розміщення трансформаторної підстанції центру технічної експлуатації радіофікації Івано-Франківської філії ВАТ “Укртелеком” з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

взяти пайову участь в ремонті фасаду, даху та водозливних елементів  будинку на вул. Юліана Целевича,20, а  також облаштуванні прилеглої до даного будинку території  згідно з вимогами управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради. Конкретний розмір пайової участі та терміни виконання робіт визначаються договором про пайову участь в проведенні ремонту будинку на вул.Юліана Целевича,20, укладеним між Центром технічної експлуатації радіофікації Івано-Франківської філії ВАТ “Укртелеком” та управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради.

1.5 Відкритим акціонерним товариством  “Укртелеком” на нежитлові приміщення площею 97,3 кв.м, розташовані на першому поверсі  в будинку на вул. Гетьмана Мазепи,167, корпус 3, на період до 31.12.2007р. для розміщення технологічного обладнання АТС центру технічної експлуатації місцевого телефонного зв’язку Івано-Франківської дирекції відкритого акціонерного товариства “Укртелеком” з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

взяти пайову участь в ремонті фасаду будинку на вул. Гетьмана Мазепи, 167, корпус 3 та облаштуванні прилеглої до даного будинку території згідно з вимогами управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради. Конкретний розмір пайової участі та терміни виконання робіт визначаються договором про пайову участь в ремонті будинку на вул.Гетьмана Мазепи, 167, корпус 3, укладеним між центром технічної експлуатації місцевого телефонного зв’язку Івано-Франківської дирекції ВАТ “Укртелеком” та управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради.    

1.6 Відкритим акціонерним товариством  “Укртелеком” на нежитлові приміщення площею 30,0 кв.м, розташовані на першому поверсі  в будинку на вул.О.Довженка,7-А, на період до 31.12.2007р. для розміщення технологічного обладнання  АТС центру технічної експлуатації місцевого телефонного зв’язку Івано-Франківської дирекції відкритого акціонерного товариства “Укртелеком” з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

взяти пайову участь в ремонті фасаду будинку на вул.О.Довженка,7-А та облаштуванні прилеглої до даного будинку території згідно з вимогами управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради. Конкретний розмір пайової участі та терміни виконання робіт визначаються договором про пайову участь в ремонті будинку на вул.О.Довженка,7-А, укладеним між центром технічної експлуатації місцевого телефонного зв’язку Івано-Франківської філії  ВАТ “Укртелеком” та управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради.

1.7 Відкритим акціонерним товариством  “Укртелеком” на нежитлові приміщення площею 204,4 кв.м, розташовані на першому поверсі  в будинку на вул.Галицькій,124-А, на період до 31.12.2007р. для розміщення технологічного обладнання центру технічної експлуатації місцевого телефонного зв’язку Івано-Франківської філії ВАТ“Укртелеком” з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

взяти пайову участь в ремонті фасаду, даху та водозливних елементів будинку на вул. Галицькій, 124-А, а також облаштуванні прилеглої до будинку на вул. Галицькій, 124-А території згідно з вимогами управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради. Конкретний розмір пайової участі та терміни виконання робіт визначаються договором про пайову участь у проведенні ремонту будинку на вул. Галицькій, 124-А, укладеним між центром технічної експлуатації місцевого телефонного зв’язку Івано-Франківської філії ВАТ “Укртелеком” та управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради.   

  1.8 Відкритим акціонерним товариством  “Укртелеком” на нежитлові приміщення площею 79,1 кв.м (приміщення 1÷5 згідно з технічним паспортом на будинок на вул. Симона Петлюри,19, виготовленим Івано-Франківським ОБТІ 20.11.1996р.), розташовані на першому поверсі в будинку за адресою: Симона Петлюри,19, на період до 31. 12.2007р. для розміщення обладнання АТС-529.

1.9 Підприємцем Яцишиним Ярославом Богдановичем на нежитлові приміщення площею 86,8 кв.м, розташовані на першому поверсі в будинку на вул.Гетьмана Мазепи,1, на період до 31.12.2007р. для використання під офіс з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

   орендар зобов'язаний  передати в безоплатне користування громадській організації “Наша Україна” частину нежитлових приміщень площею біля 70% від загальної орендованої площі в будинку на вул.Гетьмана Мазепи,1 на період дії договору оренди для використання під офіс організації.

1.10 Підприємцем Пришляк М. Ю. на нежитлові приміщення площею 48,3 кв.м, розташовані в підвалі будинку на вул. Січових Стрільців,10 на період до 30.06.2007р. для використання під крамницю промислових товарів з  умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

протягом терміну дії договору оренди забезпечити безперешкодний доступ працівників комунальних служб міста до інженерних мереж, які проходять через орендовані приміщення.

1.11 Підприємцем Стахівим П. Б. на нежитлове приміщення площею 8,7 кв.м, розташоване на другому поверсі в будинку на вул.Грушевського,12, на період до 31.12.2007р. для використання під склад.

1.12 Товариством з обмеженою відповідальністю “Арка” на нежитлове приміщення площею 5,85 кв.м, розташоване на першому  поверсі  в  будинку на вул.Незалежності,9, на період до 31.12.2007р. для використання під склад.

1.13 Державним підприємством Міністерства оборони України “63 котельно-зварювальний завод” на нежитлові приміщення площею 81,0 кв.м (приміщення 1 – 8 згідно з  інвентаризаційною справою на будинок на вул. Незалежності, 152, виготовленою Івано-Франківським ОБТІ станом на 04.02.1971р.), розташовані на першому поверсі в будинку на вул.Незалежності, 152, на період до 31.12.2007 р. для використання під заводський магазин-салон.

1.14 Художником Сагайдаком Ю. В. на нежитлові приміщення площею 18,76 кв.м, розташовані на першому поверсі в будинку на вул.В.Чорновола,122, на період до 31.12.2007р. для використання під творчу майстерню.

1.15 Приватним підприємством “Ей.Сі.Сервіс” на нежитлові приміщення площею 79,9 кв.м, розташовані на першому поверсі в будівлі  дитячої музичної  школи №3 за адресою: вул.Галицька,101, на період до 30.06.2007р.  для використання під офіс з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 20.02.2007р. укласти угоду про співпрацю з дитячою музичною школою №3. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в термін до 28.02.2007р.

1.16 Художником Куриляком В. П. на нежитлове приміщення площею 9,9 кв.м, розташоване на першому поверсі третього під'їзду  в будинку на вул. Вовчинецькій,194-Б, на період  до 31.12.2007р. для використання під творчу майстерню з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

за власні кошти відремонтувати орендоване приміщення;

протягом терміну дії договору оренди забезпечити безперешкодний доступ працівників комунальних служб міста до приміщення електрощитової будинку, розташовані поряд з  орендованим приміщенням.

1.17 Підприємцем Шаламаєм І. М. на нежитлові приміщення літнього кіоску-кафе “Теремок” площею 19,2 кв.м, розташованого  в парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка за адресою: вул. В.Чорновола,126, на період до 31.12.2007р. для використання під кіоск-кафе з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

взяти пайову участь в реконструкції міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка згідно з вимогами управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради. Конкретний розмір пайової участі та терміни виконання робіт визначаються договором про пайову участь в проведенні реконструкції  міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка, укладеним між підприємцем Шаламаєм І.М. та управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради;

в термін до 20.02.2007р. укласти угоду про співпрацю з адміністрацією міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в термін до 28.02.2007р.

1.18 Підприємцем Андрухівим М. С. на нежитлове приміщення площею 13,0 кв.м, розташоване на першому поверсі в будинку на вул.Бельведерській,53, на період до 31.12.2007р. для використання під майстерню з ремонту газових плит, котлів, конвекторів  з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

за власні кошти завершити заміну вікна, дверей та ремонт орендованого приміщення.

1.19 Підприємцем Стасишиним В. П. на нежитлові приміщення площею 49,72 кв.м, розташовані на першому поверсі в будівлі господарського відділення міської клінічної лікарні №1 за адресою: вул.Матейка,34, на період до 31.12.2007р. для використання під продуктовий магазин та кафетерій з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні  особливі умови договору оренди:

в термін до 20.02.2007 р. укласти угоду про співпрацю з адміністрацією міської клінічної лікарні №1. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в термін до 28.02.2007р.

1.20 Підприємцем Онуцьким Олексієм Олексійовичем на нежитлове приміщення площею 36,0 кв.м (частина кімнати 21 згідно інвентаризаційної справи, виготовленої Івано-Франківським ОБТІ станом на 11.01.1990р.), розташоване на першому поверсі в будинку на вул.Галицькій,124-А, на період до 31.12.2007р. для використання під заклад торгівлі.

1.21 Приватним підприємством "Кафе"Вишиванка" на нежитлові приміщення площею 119,5 кв.м, розташованих на першому поверсі в будинку на вул. Гетьмана Мазепи,6, на період до 30.06.2007р. для використання під кафе "Вишиванка" з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 30.06.2007р. за власні кошти провести заміну вікон і дверей на сучасні металопластикові в орендованих приміщеннях та відремонтувати фасад будинку на вул. Гетьмана Мазепи,6 в межах орендованих приміщень згідно з вимогами управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради;

невиконання орендарем особливих умов договору оренди, щодо  заміни вікон і дверей на сучасні металопластикові в орендованих приміщеннях та ремонту фасаду будинку на вул. Гетьмана Мазепи,6 в межах орендованих приміщень є підставою для дострокового припинення договору оренди у порядку, визначеному чинним законодавством.

1.22 Державним підприємством "Івано-Франківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" на нежитлові приміщення площею 49,2 кв.м, розташовані на першому поверсі  в будинку на вул. Леся Курбаса,6, на період до 30.06.2007р. для використання під майстерню з ремонту засобів вимірювальної техніки з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

взяти пайову участь в облаштуванні внутрішнього двору будинку на вул. Леся Курбаса,6 згідно з вимогами управління архітектури та містобудування виконавчого комітету міської ради в терміни, встановлені управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради;

надавати послуги, що стосується  статутної діяльності орендаря, у тому числі здійснювати повірку приладів обліку води, тепла, газу та електроенергії для незахищених верств населення по пільгових тарифах.

1.23 Приватним підприємством “ОКАН” на нежитлові приміщення площею 36,8 кв.м, (кімнати 6,18,22,23,24 згідно з інвентаризаційною справою на будинок на вул. Євгена Коновальця,128, виготовленою Івано-Франківським ОБТІ 06.03.1980р.), розташовані на першому поверсі в будинку на вул. Євгена Коновальця,128, на період до 31.12.2007 р. для використання під офіс з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні  особливі умови договору оренди:

взяти пайову участь у ремонті фасаду даху та водозливних елементів будинку на вул. Євгена Коновальця,128, облаштувати прилеглу до будинку територію згідно з вимогами управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради. Конкретний розмір пайової участі та терміни виконання робіт визначаються договором про пайову участь в ремонті будинку на вул. Євгена Коновальця, 128, облаштуванні території, укладеним між ПП “ОКАН” та управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради.

1.24 Підприємцем Коломієць Н. В. на нежитлові приміщення площею 67,6  кв.м, розташовані в підвалі будівлі третього корпусу центральної міської клінічної лікарні  за адресою: вул. Гетьмана Мазепи,114, на період до 31.12.2007р. для використання під заклад громадського харчування з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 20.02.2007р. укласти з адміністрацією центральної міської клінічної лікарні угоду про співпрацю. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в термін до 28.02.2007р.

взяти пайову участь в капітальному ремонті будинку на вул.Гетьмана Мазепи,  114.

1.25 Товариством з обмеженою відповідальністю "Сокіл-Пок" на нежитлові приміщення площею 250,01 кв.м (частина приміщення 1 площею 44,63 та приміщення 2,8,4-а загальною площею 23,21 кв.м, розташовані на першому поверсі та приміщення І÷VІІІ загальною площею 104,24 кв.м, частина приміщення ХІ площею 14,77 кв.м, приміщення ХІІ÷ХVІІ загальною площею 63,16 кв.м, розташовані в підвалі будинку згідно з інвентаризаційною справою на  будинок на вул. Бельведерській,61, виготовленою Івано-Франківським ОБТІ 14.08.1962р.), розташовані на першому поверсі та в підвалі будинку на вул.Бельведерській,61, на період до 31.12.2007р. для використання під магазин з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

спільно з ТзОВ "СТЕЛЛА ІФ" взяти пайову участь в ремонті фасаду, даху та водозливних елементів будинку на вул. Бельведерській,61, а також облаштуванні прилеглої до вказаного будинку території згідно з вимогами управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради. Конкретний розмір пайової участі орендаря у виконанні вказаних робіт визначається договором про пайову участь у ремонті будинку на вул.Бельведерській,61 та облаштуванні прилеглої до даного будинку території, укладеного з управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради;

в термін до 31.12.2007р. за власні кошти встановити на орендованих приміщеннях світлову рекламу згідно з вимогами управління архітектури та містобудування виконавчого комітету міської ради.

1.26 Підприємцем Чуприною М. М. на нежитлові приміщення площею 175,2 кв.м (приміщення ХІчХХІІ згідно інвентаризаційної справи на приміщення підвалу будинку на вул.Шашкевича,2 (вул.Незалежності,21), виготовленої Івано-Франківським ОБТІ станом на 22.08.2005р.), розташовані в підвалі будинку на вул.Шашкевича,2 (вул.Незалежності,21), на період до 31.12.2009р. для використання під клуб творчої інтелігенції з закладом громадського харчування з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

за власні кошти виготовити робочий проект технічного стану  орендованих підвальних приміщень;

за власні кошти виготовити проектно-кошторисну документацію для виконання робіт по підсиленню фундаменту будинку на вул.Шашкевича,2;

за власні кошти провести ремонт (реконструкцію) орендованих підвальних приміщень згідно розробленого та погодженого проекту реконструкції, а також облаштувати до орендованих підвальних приміщень окремий вхід з вул.Шашкевича;

протягом терміну дії договору оренди забезпечувати безперешкодний доступ комунальних служб міста до інженерних мереж, які проходять через орендовані приміщення.


2. Дати дозвіл юридичним та фізичним особам укласти з виконавчим комітетом міської ради договори оренди нежитлових приміщень, у тому числі:

2.1 Підприємцю Равлюку Б. Я. на частину нежитлового приміщення площею 0,5 кв.м, розташованого в вестибюлі на першому поверсі в будівлі міського клінічного пологового будинку за адресою: вул.В.Чорновола,47, на період до 31.12.2007р. для використання під встановлення автомату з продажу гарячих напоїв з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 20.02.2007р. укласти угоду про співпрацю з адміністрацією міського клінічного пологового будинку. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в термін до 28. 02.2007р.

2.2 Підприємцю Равлюку Б. Я. на частину нежитлового приміщення площею 0,5 кв.м, розташованого в вестибюлі на першому поверсі в будівлі міської поліклініки №1 за адресою: вул.В.Чорновола,59-А, на період до 31.12.2007р. для використання під встановлення автомату з продажу гарячих напоїв з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 20.02.2007р. укласти угоду про співпрацю з адміністрацією міської поліклініки №1. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в термін до 28. 02.2007р.

2.3 Підприємцю Равлюку Б. Я. на частину нежитлового приміщення площею 0,5 кв.м, розташованого в вестибюлі на першому поверсі в будівлі міської поліклініки №4 за адресою: вул.Вовчинецька,196-А, на період до 31.12.2007р. для використання під встановлення автомату з продажу гарячих напоїв з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 20.02.2007р. укласти угоду про співпрацю з адміністрацією міської поліклініки №4. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в термін до 28. 02.2007р.

2.4 Підприємцю Петрик О. О. на нежитлові приміщення площею 10,6 кв.м, розташовані на першому поверсі в будинку на вул. Гетьмана Мазепи,185, на період до 31.12.2007р.  для використання під складське приміщення з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 24.08.2007р. за власні кошти відремонтувати орендовані приміщення.

2.5 Підприємцю Кочкодан Г. А. на нежитлові приміщення площею 6,18 кв.м, розташовані на першому поверсі в будинку на вул.Василіянок,3, на період до 31.12.2007р. для використання під паливну кімнату.

2.6 Спеціалізованому ремонтно-будівельному приватному підприємству "Прикарпатліфт" на нежитлові приміщення площею 12,6 кв.м, розташовані на першому поверсі в будинку на вул.Короля Данила,37, на період до 31.12.2007р. для використання під опорний пункт з обслуговування ліфтів з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 24.08.2007р. за власні кошти відремонтувати орендовані приміщення.

2.7 Фізичній особі Третяк С. С. на нежитлове приміщення площею 2,90 кв.м, розташоване в підвалі будинку на вул.В.Чорновола,72-А, на період до 31.12.2007р.  для облаштування туалетної кімнати з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 24.08.2007р. за власні кошти відремонтувати орендоване приміщення.

2.8  Івано-Франківському обласному благодійному фонду "Осінь" на нежитлові приміщення площею 37,6 кв.м, розташовані на першому поверсі в будинку на вул.Грушевського,9-А, на період до 31.12.2007р.  для виконання статутних завдань організації.

2.9 Приватному підприємству "Ангеліна" на нежитлове приміщення  площею 23,9 кв.м, розташоване на другому поверсі  міського клінічного пологового будинку за адресою: вул.В.Чорновола,47, на період до 31.12.2007р. для використання під аптечний пункт з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:

в термін до 20.02.2007р. укласти угоду про співпрацю з адміністрацією міського клінічного пологового будинку. Копію угоди подати до Фонду комунальної власності в термін до 28. 02.2007р.

2.10 Івано-Франківському обласному благодійному фонду “Допомога дітям Чорнобиля” на нежитлові приміщення площею 18,1 кв.м, розташовані на п’ятому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців, 56, (приміщення 97 та частина приміщень спільного користування 94,100,101,108,109,110 площею 5,5 кв.м згідно з інвентаризаційною справою на будинок на вул. Січових Стрільців,56, виготовленою Івано-Франківським  ОБТІ станом на 08.06.92 р.),на період до 31.12.2007р. для використання під офіс.

2.11 Підприємцю Хрунику А. О. на нежитлові приміщення площею 130,0 кв.м, розташовані  на першому поверсі "Будинку смутку" за адресою: вул.Побутова,3, у тому числі: приміщення 1÷5  площею 65,8 кв.м згідно з технічним паспортом на приміщення в будинку за адресою: вул.Побутова,3, виготовленим Івано-Франківським ОБТІ 26.06.2006р., а також приміщення побутової кімнати площею 10,83 кв.м, приміщення оркестрової кімнати площею 21,33 кв.м, приміщення комори магазину площею 11,68 кв.м та частина приміщень спільного користування загальною площею 20,36 кв.м згідно з будинковим планом приміщень першого поверху будинку за адресою: вул.Побутова,3 виготовленим 19.09.1989р., на період до 31.12.2009р. для використання під агентство з надання ритуальних послуг та магазин з торгівлі ритуальною атрибутикою з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні  особливі умови договору оренди:

за власні кошти відремонтувати орендовані приміщення;

протягом терміну дії договору оренди виконувати умови "Договору про співпрацю та співробітництво" від 01.01.2007р., укладеного між підприємцем Хруником А.О. та Івано-Франківським спецкомбінатом.


3. Внести такі зміни та доповнення до раніше прийнятих рішень виконавчого комітету міської ради та договорів оренди, укладених між виконавчим комітетом міської ради і юридичними та фізичними особами:

3.1 Пункт 1.32 рішення виконавчого комітету міської ради від 19.02.2005 року №54 викласти в наступній редакції:

" 1.32 Відкритим акціонерним товариством  “Укртелеком” на нежитлові приміщення площею 125,27 кв.м, розташовані на другому поверхах в будинку за адресою: вул.Незалежності,9, на період до 01.07.2007р. для використання під студію селекторних нарад . "

Підстава:  заява  ВАТ "Укртелеком" №01-5/162 від 20.12.2006р. про зменшення площ орендованих приміщень в будинку на вул.Незалежності,9.

3.2 Абзац перший пункту 2.10 рішення виконавчого комітету міської ради від 17.11.2006 року №426 викласти в наступній редакції:

"2.10 Товариству з обмеженою відповідальністю "Фітнесклуб, ЛТД"  на нежитлові приміщення площею 702,1 кв.м, розташовані  в підвалі будинку на вул. Пулюя,6, на період до 31.07.2009р. для використання під фізкультурно-оздоровчий комплекс з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:"

Підстава:  заява  ТзОВ "Фітнесклуб, ЛТД" без номера від 27.12.2006р. про уточнення площ орендованих приміщень, зміни вносяться на підставі технічного паспорту на орендовані приміщення виготовленим Івано-Франківським ОБТІ 05.12.2006р.

3.3 Абзац перший пункту 1.36 рішення виконавчого комітету міської ради від 20.12.2006 року №534 викласти в наступній редакції:

"1.36 Дочірнім підприємством “Фармація” товариства з обмеженою відповідальністю  “ІВА-ФАРМ” на нежитлові приміщення площею 18,0 кв.м, розташовані на першому поверсі в будівлі дитячої поліклініки за адресою: вул.Тичини,4, на період до 30.11.2007 р. для використання під аптечний пункт з умовою, що орендар зобов’язується виконати наступні особливі умови договору оренди:"

Підстава:  заява ДП "Фармація" ТзОВ "ІВА-ФАРМ"  від 17.11.2006р. №76 про уточнення площ орендованих приміщень.

4. Рекомендувати сесії міської ради схвалити рішення про встановлення орендної плати в сумі 1,2 грн. в рік з ПДВ за оренду  нежитлових приміщень Івано-Франківському обласному благодійному фонду “Допомога дітям Чорнобиля” на нежитлові приміщення площею 18,1 кв.м, розташовані  на п’ятому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців, 56, (приміщення 97 та частина приміщень спільного користування 94,100,101,108,109,110 площею 5,5 кв.м згідно з інвентаризаційною справою на будинок на вул. Січових Стрільців,56, виготовленою Івано-Франківським  ОБТІ станом на 08.06.92 р.), для використання під офіс.

5. Припинити за взаємною згодою сторін:

5.1 Договір оренди №ДО-2902/Т від 17.08.2006р. нежитлових приміщень, розташованих в підвалі будинку за адресою: вул.Мельничука,3, укладений між виконавчим комітетом міської ради та підприємцем Сороківським  І. І.

Підстава: заява підприємця Сороківського І.І. без номера без дати про припинення договору оренди нежитлових приміщень за взаємною згодою сторін. 

5.2 Договір оренди №ДО-2730 від 24.11.2005р. нежитлових приміщень, розташованих в будинку за адресою: вул.Василіянок,3, укладений між виконавчим комітетом міської ради та підприємцем Кочкоданом О. Б.

Підстава: заява підприємця Кочкодана О.Б. без номера від 19.12.2006р. про припинення договору оренди за взаємною згодою сторін.

5.3 Договір оренди №ДО-2012 від 22.10.2002р. нежитлових приміщень, розташованих в будинку за адресою: вул.Симоненка,3, укладений між виконавчим комітетом міської ради та підприємцем Федунишиним В. М.

Підстава: заява підприємця Федунишина В.М. без номера від 03.01.2007р. про припинення договору оренди за взаємною згодою сторін.

6. Затвердити “Протокол №01/КК-07 засідання конкурсної комісії по визначенню переможця комерційного конкурсу на право укладення договору оренди нежитлового приміщення площею 17,3 кв.м, розташованого на першому поверсі в будівлі Івано-Франківського обласного перинатального центру за адресою: вул. В.Чорновола,47"  від 15 січня 2007 року (додається).

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю "Престиж- Центр ЛТД" на укладення з виконавчим комітетом міської ради договору оренди нежитлового приміщення площею 17,3 кв.м, розташованого на першому поверсі в будівлі Івано-Франківського обласного перинатального центру за адресою: вул. В.Чорновола,47, на період до 31.12.2009р. для використання під урочисту виписку новонароджених з фотографуванням та відеозйомкою з умовою, що орендар зобов’язується виконувати умови щодо подальшої експлуатації об’єкта оренди та сплачувати орендну плату згідно з “Протоколом 01/КК-07 засідання конкурсної комісії по визначенню переможця комерційного конкурсу на право укладення договору оренди нежитлового приміщення площею 17,3 кв.м, розташованого на першому поверсі в будівлі Івано-Франківського обласного перинатального центру за адресою: вул. В.Чорновола,47 "  від 15 січня 2007 року.

7. Затвердити “Протокол №02/КК-07 засідання конкурсної комісії по визначенню переможця комерційного конкурсу на право укладення договору оренди нежитлового приміщення площею 26,1 кв.м, розташованого на першому поверсі в будинку міського клінічного пологового будинку за адресою: вул. В.Чорновола,49"  від 15 січня 2007 року (додається).

Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю "Престиж- Центр ЛТД" на укладення з виконавчим комітетом міської ради договору оренди нежитлового приміщення площею 26,1 кв.м, розташованого на першому поверсі в міському клінічному пологовому будинку за адресою: вул. В.Чорновола,49, на період до 31.12.2009р. для використання під урочисту виписку новонароджених з фотографуванням та відеозйомкою з умовою, що орендар зобов’язується виконувати умови щодо подальшої експлуатації об’єкта оренди та сплачувати орендну плату згідно з “Протоколом 02/КК-07 засідання конкурсної комісії по визначенню переможця комерційного конкурсу на право укладення договору оренди нежитлового приміщення площею 26,1 кв.м, розташованого на першому поверсі в міському клінічному пологовому будинку за адресою: вул.В.Чорновола,49 "  від 15 січня 2007 року.

8. Доручити Фонду комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська при оформленні проектів договорів оренди нежитлових приміщень згідно з п.п.1.1ч1.26, п.п.2.1÷2.11 включити в особливі умови вищевказаних договорів оренди наступне:

орендар бере на себе зобов’язання в трьохмісячний термін з дня укладення договору оренди нежитлових приміщень у встановленому порядку укласти з виконавчим комітетом міської ради договір оренди земельної ділянки, на якій розташовані орендовані приміщення;

орендар бере на себе зобов’язання виплачувати найманим працівникам заробітну плату в розмірі не нижчому від мінімальної заробітної плати, встановленої чинним законодавством України, а також забезпечити своєчасну сплату платежів до Пенсійного фонду України.

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого  заступника міського голови  Володимира Швадчака.



Міський голова                                                                          Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.