Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 28 від 23.01.2007р. 
Документ №28 від 23.01.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.01.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.01.2007р.  № 28
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення "Про передачу вулиці Набережної ім. Василя Стефаника і Галицької (від с. Крихівці до с. Угорників) з комунальної власності у державну"



           Відповідно до п.п.4 п.а ст. 29 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виконавчий комітет Івано-Франківської ради


в и р і ш и в:


1. Схвалити і внести на розгляд сесії міської ради проект рішення "Про передачу вулиці Набережної ім. Василя Стефаника і Галицької (від с.Крихівці до с. Угорників) з комунальної власності у державну" (додається)


2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови В. Швадчака.




Міський голова                                                             Віктор Анушкевичус





Про передачу вулиці Набережної імені Василя Стефаника і Галицької (від с. Крихівці до с. Угринів) з комунальної власності у державну

Відповідно до ст. 26 Закону України   "Про місцеве самоврядування в Україні " , Закону України "Про передачу об'єктів права  державної  та комунальної власності, Постанови Кабінету Міністрів України № 1482 від 21.09.1998 року "Про передачу об'єктів права   державної  та   комунальної власності", доручення Кабінету Міністрів України від 11.10.2006 року № 37018/3/1- 06 щодо передачі з комунальної власності у державну власність проїзної частини ділянок доріг та вулиць , що суміщаються з дорогами загального користування сесія міської ради


вирішила:


1.        Проїзну частину вулиці Набережної імені Василя Стефаника і Галицької (від с.Крихівці до с. Угринів , які суміщаються з автомобільною дорогою державного національного значення Н-09 Мукачеве-Львів, довжиною 7,4  км передати із комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська у загальнодержавну власність.

2.        Передачу об"єктів,зазначених у п.1 даного рішення здійснити у порядку, визначеному чинним законодавством, згідно акту-передачі шляхом зняття їх з балансу комунального підприємства  "Дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління".

3.        З   метою організації  роботи спеціальної комісії з прийому-передачі зазначених об"єктів про прийняте рішення повідомити Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

4.        Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В.Швадчака.




Міський голова                                                   Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.