Рішення виконавчого комітету  "Про вдосконалення реалізації Програми розвитку ООН "Мун..."  № 53 від 15.02.2007р. 
Документ №53 від 15.02.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.02.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.02.2007р.  № 53
м.Івано-Франківськ
 


Про вдосконалення реалізації Програми розвитку ООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку»

в місті Івано-Франківську




У відповідності до Угоди щодо спільного фінансування між Івано-Франківською міською радою та Програмою розвитку ООН (ПРООН) та з метою вдосконалення реалізації ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» в місті виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:


  1. Управлінням житлово-комунального господарства, освіти і науки та зовнішніх зв’язків і туризму до 15 лютого 2007 скласти перелік будинків, шкіл та назви проектів, які необхідно реалізувати ПРООН в 2007 році. Даний перелік винести на обговорення Муніципального Форуму сталого розвитку.
  2. Для визначення підрядників на виконання проектів створити мобільну конкурсну комісію при тендерному комітеті виконавчого комітету. В склад комісії включити представників тендерного комітету, управлінь житлово-комунального господарства, освіти і науки, зовнішніх зв’язків і туризму, комісій якості будинків та шкіл, в яких реалізовується проект. Затвердити Положення про конкурсну комісію (додається). Обов’язки підготовки документів та оголошення конкурсів покласти, у відповідності до вимог ПРООН, на муніципальний відділ підтримки проектів.
  3. Управлінню житлово-комунального господарства (П. Косюк) забезпечити технічний нагляд за реалізацією проектів, передбачивши в кошторисній документації проектів суму оплати за технічний нагляд у відповідності до Листа Держбуду України від 04.10.2000 р. №7/7-1010 «Про облік засобів на утримання служби замовника в інвестиційній кошторисній документації».
  4. Перед початком реалізації проектів в будинках оформляти протокольну згоду його мешканців на створення, після завершення проекту, товариств співвласників. А у випадку, якщо в будинках планується реалізовувати другий проект, то перед початком реалізації створювати товариства співвласників.
  5. Для кращої взаємодії будинкових комітетів, товариств співвласників, підрядників, які реалізовують проекти, з ЖЕО, комунальними підприємствами, начальникам ЖЕО закріпляти за супровід кожного проекту відповідального працівника.
  6. Начальникам ЖЕО надавати допомогу функціональним групам будинків, Ресурсному Центру в інституційному розвитку будинкових комітетів, створенню товариств співвласників.
  7. Управлінню соціально-економічного розвитку міста (Б.Білик) та фінансовому управлінню (В.Сусаніна) передбачити в бюджеті розвитку міста кошти на співфінансування проектів ПРООН на 2007 рік у розмірі 4 млн. грн. – на проекти будинкових комітетів, товариств співвласників і 3 млн. грн. – на проекти громадських організацій шкіл.
  8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови З. Федорук, О. Дерев’янка, В. Кімаковича.



Міський голова                                                                   Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.