Рішення виконавчого комітету  "Про вартість оплати за участь у конкурсі на перевезення..."  № 74 від 15.02.2007р. 
Документ №74 від 15.02.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.02.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.02.2007р.  № 74
м.Івано-Франківськ
 


Про вартість оплати за участь у конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом



       З метою компенсації витрат, пов’язаних з організацією проведення конкурсу та оформленням документів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах, необхідністю здійснення контролю та координування роботи автобусів на маршрутах міста, беручи до уваги запропонований конкурсним комітетом кошторис витрат, пов’язаних з організацією проведення конкурсу на перевезення автобусами міських маршрутів (додається), керуючись Законами України “Про автомобільний транспорт”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003р. №139 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування”, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


1. Встановити вартість оплати за участь у конкурсі на право здійснення перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських маршрутах з претендентів – фізичних та юридичних осіб - 20 неоподаткованих мінімумів (340 грн.) за кожну одиницю транспорту.


2. Отримані кошти зараховуються на рахунок спеціального фонду міського бюджету і використовуються відповідно до чинного законодавства.


3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради О.Дерев’янка.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.