Рішення виконавчого комітету  "Про основні заходи із забезпечення підготовки житлово-к..."  № 399 від 19.06.2017р. 
Документ №399 від 19.06.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про хід виконання основних заходів із забезпечення підготовки житлово - комунального господарства міста до роботи осінньо-зимовий період 2017-2018 років
Рішення виконавчого комітету  №744 від 21.09.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.06.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.06.2017р.  № 399
м.Івано-Франківськ
 


Про основні заходи із забезпечення підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років


З метою забезпечення надійної та стабільної роботи підприємств і організацій житлово-комунального господарства міста та надання мешканцям необхідного рівня послуг в осінньо-зимовий період, керуючись Наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 р. № 620/378 та ст. ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Затвердити перелік організаційних та основних заходів з підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років (додатки 1, 2) та склад оперативного штабу із зазначених питань (додаток 3).

2. ДМП «Івано - Франківськтеплокомуненерго» (В. Рущак), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (М. Саєвич), КП «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко), ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» (С. Мельник), КП «Електроавтотранс» (В. Голутяк), КП «Міська ритуальна служба» (А. Хруник), КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В. Синишин), КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» (М. Джус), КП «Дирекція замовника» (В. Білик), а також керівникам організацій, які здійснюють технічну експлуатацію житлового фонду (ЖБК, ОСББ та інших), організувати виконання капітальних та поточних ремонтів основного обладнання, теплових і водопровідних мереж, житлового фонду, доріг, а також підготовку снігоприбиральної техніки, згідно з термінами, затвердженими цим рішенням.

Для забезпечення безперебійного виробництва теплової енергії, водопостачання і водовідведення ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В.Рущак), ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» (С. Мельник), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (М. Саєвич) до 01.10.2017 року укласти угоди з відповідними організаціями на постачання природного газу та електроенергії в необхідних обсягах; погасити заборгованість за спожиті газ і електроенергію в терміни, передбачені затвердженими графіками.

3. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В. Рущак), ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» (С. Мельник) до початку опалювального сезону 2017-2018 років:

- забезпечити підготовку теплового господарства згідно Правил, затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 року № 620/378;

- забезпечити оснащення вузлами обліку теплової енергії житлового фонду з централізованим теплопостачанням.

4.Управителям житлового фонду до 01.10.2017 року забезпечити підготовку житлових будинків та оформити паспорти і акти готовності до роботи в опалювальний період (відповідно до Наказу Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 року № 620/378).

5. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів (І. Влізло)розробити оперативний план дій, спрямованих на локалізацію та ліквідацію можливих аварій на системах газо-, електро-, тепло-, водопостачання і водовідведення усіх форм власності.

6. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Н. Кромкач):

- визначити мінімально необхідні обсяги забезпечення енергоносіями споживачів, які фінансуються з місцевого бюджету;

- визначити до 01 серпня 2017 року перелік підприємств, які беруть участь у регулюванні газоспоживання та затвердити графік переведення їх на резервні види палива.

7. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна), управлінню Державної казначейської служби України в
м. Івано-Франківську (В. Косик), головним розпорядникам бюджетних коштів взяти на особистийконтрольпитання розрахунків за енергоносії та житлово-комунальні послуги.

8. Про хід виконання даного рішення заслухати на засіданні виконавчого комітету міської ради у вересні цього року.

9. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак).

10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно розподілу посадових обов’язків.




       Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.