Рішення виконавчого комітету  "Про розміщення зовнішньої реклами ..."  № 254 від 04.06.2014р. 
Документ №254 від 04.06.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.06.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 04.06.2014р.  № 254
м.Івано-Франківськ
 


Про розміщення зовнішньої реклами


Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами та Порядком розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.12.2009р. № 657, розглянувши матеріали Департаменту містобудування та архітектури, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати дозвіл на розміщення об’єкту зовнішньої реклами терміном на п’ять років:

1.1. Фізичній особі підприємцю, світлового коробу на окремій стійці, розміром 0,6 х 1,4 м, на вул. Василіянок, поруч буд. № 15.

1.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Вікторія – Гал», окремо стоячої рекламної конструкції типу «сіті-лайт» №1, розміром 1,2 х 1,8 м, на вул. Новгородській, поруч буд. № 8.

1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Вікторія – Гал», окремо стоячої рекламної конструкції типу «сіті-лайт» №2, розміром 1,2 х 1,8 м, на вул. Новгородській, поруч буд. № 8.

1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Вікторія – Гал», окремо стоячої рекламної конструкції типу «сіті-лайт» №3, розміром 1,2 х 1,8 м, на вул. Новгородській, поруч буд. № 8.

2. Надати дозвіл на розміщення об’єкту зовнішньої реклами терміном до 31.12.2014р. Товариству з обмеженою відповідальністю «Афени», щитової двосторонньої рекламної конструкції типу «біл-борд», розміром 3 х 6 м, на Південному бульварі, навпроти буд. № 35а.

3. Підставою для розміщення рекламних конструкцій та виконання робіт, пов’язаних з розташуванням рекламного засобу є виданий у встановленому порядку дозвіл.

4. Встановлення рекламних конструкцій провести згідно погодженої документації, виконаної у відповідності з діючими нормативними вимогами.

5. Оплату за тимчасове користування місцями для розташування рекламних конструкцій проводити згідно з «Порядком розміщення зовнішньої реклами в місті Івано-Франківську».

6. Суб’єкт підприємницької діяльності повинен постійно утримувати прилеглу територію радіусом 6 м від окремо стоячої рекламної конструкції або до проїжджої частини дороги в належному санітарному стані.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.