Рішення виконавчого комітету  "Про заборону руху великовагових та/або великогабаритних..."  № 406 від 19.06.2017р. 
Документ №406 від 19.06.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 19.06.2017р. №406 "Про заборону руху великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів та/або інших самохідних машин і механізмів по автомобільних дорогах та вулицях міста Івано-Франківська"
Рішення виконавчого комітету  №725 від 14.09.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.06.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.06.2017р.  № 406
м.Івано-Франківськ
 


Про заборону руху великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів та/або інших самохідних машин і механізмів по автомобільних дорогах та вулицях міста Івано-Франківська



З метою забезпечення стабільної життєдіяльності міста, безпеки руху пішоходів та транспорту на магістральних вулицях, уникнення аварійних ситуацій та заторів громадського транспорту, збереження автомобільних доріг та вулиць міста в період спекотної погоди, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2001 № 30 «Про проїзд великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:

1. Заборонити рух великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів та/або інших самохідних машин і механізмів по автомобільних дорогах та вулицях міста Івано-Франківська в денну пору доби за температури повітря вище +28 С°. Дана заборона поширюється на транспортні засоби фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн.

2. Визначити місця розташування переносних автомобільних ваг поосьового зважування (Додаток).

3. Комунальному підприємству Івано-Франківської міської ради «Муніципальна дорожня компанія» ( В. Бурко) спільно з управлінням патрульної поліції м. Івано-Франківська (Д. Міхалець) та управлінням Укртрансбезпеки в Івано-Франківській області (О. Суковатий) забезпечити ваговий контроль на в’їзді в м. Івано-Франківськ.

4. Управлінню транспорту та зв’язку (О. Ганчак) забезпечити розробку та затвердження схем організації дорожнього руху за адресами встановлення пересувних ваг.

5. Відділу патронатної служби міської ради (В. Дротянко) забезпечити оприлюднення даного рішення в засобах масової інформації.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Вітенка М.І.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.