Рішення виконавчого комітету  "Про механізм формування туристичного бренду Івано-Франк..."  № 279 від 18.06.2014р. 
Документ №279 від 18.06.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.06.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.06.2014р.  № 279
м.Івано-Франківськ
 


Про механізм формування туристичного бренду Івано-Франківська


       Заслухавши інформацію про механізм формування туристичного бренду Івано-Франківська та керуючись ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Інформацію про механізм формування туристичного бренду Івано-Франківська взяти до відома (додається).

2. Відділу туризму управління економічного та інтеграційного розвитку (В.Устинський):

2.1. З метою реалізації нових туристичних продуктів, визначення перспектив розвитку в туристичній галузі організувати засідання «круглого столу» для туристичних фірм (термін виконання – травень 2014 р.).

2.2. Для створення позитивного іміджу міста виконати відповідну організаційну та інформаційно-рекламну роботу щодо проведення традиційних щорічних заходів:

- фестиваль «Свято ковалів» (термін виконання – травень 2014 року);

- виставка-ярмарок місцевого товаровиробника «Купуєте Івано-франківське –даєте роботу івано-франківцям» (термін виконання – травень 2014 року);

- виставка-ярмарок «Свято Хліба» (термін виконання – серпень 2014 року);

- виставка-ярмарок «Прикарпатський вернісаж» (термін виконання – травень, вересень 2014 року);

- спортивно-етнографічний фестиваль «Довбушфест (термін виконання –серпень 2014 року);

- виставка-ярмарок «Станиславівська мармуляда» (термін виконання – жовтень 2014 року).

2.3. З метою покращення співпраці з власниками готелів та туристичних фірм організувати для туристичних операторів оглядові візити нової туристичної інфраструктури міста Івано-Франківськ (готелів, ресторанів), ознайомлення з новими екскурсійними атракціями (фортечна галерея «Бастіон», пам’ятний знак «Першій Українській церкві», Тріумфальна арка 350-річчя міста, Пам’ятна таблиця 330-років Віденської битви) (термін виконання – липень 2014 року).

2.4 Покращити рівень туристичної навігації містом та доопрацювати схему встановлення вказівників до основних туристично-екскурсійних об’єктів (термін виконання – ІV квартал 2014 року).

2.5 З метою пізнання історико-культурної спадщини та сьогодення Івано-Франківська запровадити практику проведення щонедільних безкоштовних екскурсій для мешканців та гостей міста (термін виконання – ІІІ і ІV квартали 2014 року).

2.6 Здійснити реалізацію транскордонного проекту «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі»:

- видання туристичного путівника;

- виготовлення туристичних мап історичних частин м. Івано-Франківськ;

- забезпечення самостійно керованих екскурсій містом з текстом аудіоекскурсій на 5-ти мовах (термін виконання – ІV квартал 2014 року).

2.7 Для забезпечення туристичної мобільності гостей та екскурсантів задіяти інноваційний проект «Мобільні додатки» для популяризації архітектурної спадщини й туристичної інфраструктури Івано-Франківська.

2.8 Взяти участь у роботі сформованих громадських груп з розробки логотипу та бренду Івано-Франківська. Посилити роботу з громадськими організаціями щодо проведення спільних заходів з промоції міста.

(термін виконання – ІV квартал 2014 року).

2.9 Організація участі туристичних фірм Івано-Франківська в міжнародних виставках у партнерських містах : Жешів,Люблін,Ополє.

(термін виконання –ІV квартал 2014 року).

2.10 Підготувати випуск промоційної та сувенірної продукції з відповідним логотипом міста (термін виконання – IV квартал 2014 р.).


3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р.Панасюк.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.