Рішення виконавчого комітету  "Про організацію дрібнороздрібної торгівлі на території ..."  № 283 від 18.06.2014р. 
Документ №283 від 18.06.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження нової редакції Положення "Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська"
Рішення виконавчого комітету  №189 від 09.04.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.06.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.06.2014р.  № 283
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію дрібнороздрібної торгівлі

на території міста


       Розглянувши заяви суб’єктів господарювання, які поступили через відділ дозвільно-погоджувальних процедур (Дозвільний центр м.Івано-Франківська) та керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України № 833 від 15.06.2006 року «Про затвердження Порядку провадження торговельної  діяльності та правил торговельного обслуговування населення», наказу МЗЕЗторгу України від 08.07.96р. № 369 «Про затвердження Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі», рішення виконавчого комітету міської ради від 09.04.2014р. № 189 «Про затвердження нової редакції Положення «Про дрібно роздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська» , а також з метою впорядкування дрібнороздрібної торгівлі в місті, дотримання її правил виконавчий комітет міської ради


                                       в и р і ш и в:


1.Дозволити суб’єктам підприємницької діяльності в літній період здійснювати дрібнороздрібну торгівлю відповідно до схем розміщення лотків погоджених Департаментом містобудування та архітектури згідно з додатком.


2. Суб’єкти підприємницької діяльності, які отримують погодження  на право здійснення дрібнороздрібної торгівлі здійснюють оплату єдиним платежем з розрахунку 20 грн за один день торгівлі за період визначений рішенням виконавчого комітету міської ради.


3.Міському відділу УМВС України в Івано-Франківській області

(І.Мартищук), ДПІ у м.Івано-Франківську Головного управління Міндоходів в області (Д.Романюк), управлінню торгівлі виконавчого комітету міської ради (О.Ганчак), КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» (С.Кукула) , Громадському формування з охорони громадського порядку міста «Штаб» (П.Павлюк) забезпечити належний контроль за дотриманням необхідного порядку при здійсненні дрібнороздрібної торгівлі суб’єктами підприємницької діяльності та вживати заходів впливу до порушників законодавства в галузі торгівлі.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Руслана Панасюка.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.