Рішення міської ради  "Про надання гарантії Івано-Франківської міської ради дл..."  № 1426-45 від 12.06.2014р. 
Документ №1426 від 12.06.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення "Про затвердження Кредитного договору від 19.12.2014р., укладеного між ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" та НЕФКО, Договору про надання місцевої гарантії від 19.12.2014р.,укладеного між Івано-Франківською міською радою та НЕФКО, Договору про Грант від 19.12.2014р., укладеного між ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" та НЕФКО"
Рішення виконавчого комітету  №43 від 27.01.2015р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про виконання гарантійних зобов'язань
Рішення виконавчого комітету  №414 від 19.04.2018р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про виконання гарантійних зобов'язань
Рішення виконавчого комітету  №295 від 14.03.2019р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про виконання гарантійних зобов'язань
Рішення виконавчого комітету  №125 від 30.01.2020р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення від 30.01.2020р. №125 "Про виконання гарантійних зобов"язань"
Рішення виконавчого комітету  №1359 від 22.12.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.06.2014



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(45  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 12.06.2014р.  № 1426-45
 


Про надання гарантії Івано-Франківської міської ради для  забезпечення виконання боргових зобов’язань  ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Івано-Франківської міської ради за кредитом Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО)


З метою реалізації проекту «Реконструкція та модернізація системи теплопостачання в районі вулиць Довга-Карпатська м. Івано-Франківська», відповідно до статей 17, 18, 74 Бюджетного кодексу України, статей 26, 60, 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 14 травня 2012 року №541 «Про затвердження Порядку надання місцевих гарантій», міська рада


в и р і ш и л а:


1. Надати гарантію Івано-Франківської міської ради для забезпечення виконання боргових зобов’язань державному міському підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Івано-Франківської міської ради (далі – Позичальник) за кредитом Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) (далі – Кредитор) для виконання інвестиційного проекту «Реконструкція та модернізація системи теплопостачання в районі вулиць Довга-Карпатська м. Івано-Франківська» (далі – Проект).

2. Місцеву гарантію надати на строк дії кредитного договору, укладеного між Позичальником та Кредитором (далі – Кредитний Договір), що становить 7 років, але в будь-якому разі до повного виконання зобов’язань за Кредитним Договором.

3. Установити, що місцева гарантія надається у розмірі всіх зобов’язань Позичальника відповідно до Договору та на умовах, викладених в п. 4 цього рішення.

4. Надати дозвіл Позичальнику, що знаходиться за адресою: вул. Б. Хмельницького, 59а, м. Івано-Франківськ, 76007, Україна, на укладення Кредитного Договору з Кредитором під гарантію Івано-Франківської міської ради (надалі – Гарант), для реалізації проекту згідно з наведеними нижче істотними умовами:

4.1. Назва інвестиційного проекту, для реалізації якого залучається кредит під місцеву гарантію: «Реконструкція та модернізація системи теплопостачання в районі вулиць Довга-Карпатська м. Івано-Франківська».

4.2. Обсяг та валюта кредиту: 400 000 (чотириста тисяч) євро.

4.3. Строк кредиту: 7 років, з урахуванням дворічного пільгового періоду. Термін погашення кредиту 5 років, упродовж яких кредит має бути повністю погашений піврічними платежами (10 платежів).

4.4. Відсоткова ставка за користування залученими коштами: 6% річних (фіксована ставка).

4.5. Сплата відсотків за користування кредитом здійснюється у строки та разом з платежами щодо погашення кредиту, згідно з умовами, встановленими Договором між Позичальником та Кредитором.

4.6. Опис та вартість забезпечення боргових зобов’язань Позичальника: відповідно до умов Договору кредит надається без майнового забезпечення.

5. Форма надання місцевої гарантії: укладення Договору Гарантії між Гарантом та Кредитором.

6. Уповноважити:

6.1. Міського голову міста Івано-Франківська Анушкевичуса В.А. укласти від імені Івано-Франківської міської ради Договір Гарантії з Кредитором на умовах, викладених у п.4 цього рішення.

6.2. Директора державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Рущака В.С.) укласти Кредитний Договір з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) на умовах, викладених в п.4 цього рішення.

7. Розмір і вид забезпечення виконання боргових зобов’язань Позичальника: гарантія Івано-Франківської міської ради у повному обсязі зобов’язань Позичальника перед Кредитором відповідно до Кредитного Договору.

8. Встановити розмір плати за надання гарантії: 1 (одна) гривня щомісячно на період дії Договору Гарантії.

9. Визначити, що відсутня необхідність надання майнового або іншого забезпечення виконання зобов’язань Позичальника за договором про погашення заборгованості Позичальника перед Гарантом.

10. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради щорічно протягом строку дії Договору Гарантії передбачати в міському бюджеті м. Івано-Франківська кошти для забезпечення виконання гарантійних зобов’язань за Договором Гарантії.

11. Надати дозвіл Позичальнику на отримання гранту від Кредитора, шляхом укладання договору гранту (далі – Договір Гранту)  відповідно до таких умов:

11.1. Обсяг та валюта гранту: 300 000 (триста тисяч) євро.

11.2. Мета гранту: реалізація проекту «Реконструкція та модернізація системи теплопостачання в районі вулиць Довга-Карпатська м. Івано-Франківська».

12. Уповноважити директора державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Рущака В.С.) укласти Договір Гранту з Кредитором відповідно до умов, викладених у п.11 цього рішення.

13. Дане рішення набуває чинності відповідно до законодавства,  але не раніше схвалення Кабінетом Міністрів України прийнятого Міністерством фінансів рішення про погодження обсягу та умов надання місцевої гарантії Івано-Франківською міською радою.

14. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови – Р. Гайду та Р. Панасюка.



Міський голова                                                                  Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.