Рішення міської ради  "Про поновлення термінів оренди земельних ділянок..."  № 1450-45 від 19.06.2014р. 
Документ №1450 від 19.06.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.06.2014



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(45  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 19.06.2014р.  № 1450-45
 


Про поновлення термінів оренди земельних ділянок


За результатами розгляду клопотань фізичних та юридичних осіб, відповідно до Земельного Кодексу України, Законів України “Про оренду землі”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної і комунальної власності", рішення 18 сесії Івано-Франківської міської ради від 30.12.2011 № 555-18 «Про затвердження нової редакції Положення про оренду земельних ділянок у м. Івано-Франківську та  порядок розрахунку орендної плати за земельні ділянки», міська рада


вирішила:


1. Поновити терміни оренди земельних ділянок (згідно додатку).

       2. Суб'єктам господарської діяльності, вказаних в додатку до даного рішення, зареєструвати додаткові угоди до договорів оренди землі у відповідності до чинного законодавства.        

3. Встановити, що з дня закінчення дії договору оренди земельної ділянки і до дня державної реєстрації додаткової угоди до договору оренди землі орендар сплачує орендну плату згідно договору оренди термін дії якого поновлюється.

4. Направити копії даного рішення відділу Держземагентства у місті Івано-Франківську для вжиття заходів реагування відповідно до компетенції.

5. Обов’язки за виконання даного рішення покласти на управління земельних відносин виконавчого комітету міської ради.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля та постійну комісію з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвитку сіл.



Міський голова                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.