Рішення виконавчого комітету  "Про роботу ринків міста ..."  № 284 від 18.06.2014р. 
Документ №284 від 18.06.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про обстеження ринків на території міста
Розпорядження міського голови  №32-p від 04.02.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.06.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.06.2014р.  № 284
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу ринків міста


       Відповідно до розпорядження міського голови від 04.02.2014 року № 32-р «Про обстеження ринків на території міста» та протокольного доручення засідання виконавчого комітету міської ради від 16.01.2014року, а також з метою ефективного функціонування створених в установленому порядку ринків усіх форм власності на території м. Івано-Франківська, організації оптового та роздрібного продажу на них сільгосппродуктів, продовольчих і непродовольчих товарів, надання послуг, додержання санітарних, ветеринарних, протипожежних вимог і правил, вимог податкового законодавства виконавчий комітет міської ради


вирішив :


       1. Інформацію начальника управління торгівлі виконавчого комітету міської ради О. Ганчака про роботу ринків міста у 2014 році взяти до відома (додається).


       2. Визнати незадовільною організацію роботи на ринку «Скіфія», на вул.

       Тролейбусна, 2б. Керівнику ринку «Скіфія» Герасимку В.В. проаналізувати

       наведені в інформації порушення та привести роботу ринку у відповідність

       до «Правил торгівлі на ринках» до 30.06.2014 року.


3. Керівникам ринків всіх форм власності покращити організацію роботи, неухильно дотримуватись вимог чинного законодавста України, а саме:

3.1. Забезпечити усунення виявлених порушень протипожежних вимог стандартів, норм і правил, постанов органів державного пожежного нагляду на ринках ТзОВ «Траян», вул. Старозамкова,2, ТзОВ «Торговий сервіс», вул. Дністровська,5, приватного підприємства «Керен», вул. Хотинська,16, приватного підприємця Павлюка Я.І., вул. Петлюри,2, ТзОВ «Карбон», вул. Довженка,25, ТзОВ «Аксіома», вул. Є.Коновальця,100, ТзОВ «Скіфія», вул. Тролейбусна,2б до 25.06.2014року.

3.2.Забезпечити приведення територій ринків в належний санітарний стан згідно вимог санітарного законодавства на ринках ТзОВ «Аксіома», вул. Є.Коновальця,100, ТзОВ «Скіфія», вул. Тролейбусна,2б до 25.06.2014 року.

3.3. Дотримуватись метрологічних норм і правил та заборонити застосування непридатних засобів ваговимірювальної техніки на ринках міста (постійно).

3.4. Посилити контроль за якістю та безпекою товарів, що реалізуються на ринках міста (постійно).

3.5. Звертати увагу на обов’язковість оформлення державної реєстрації у всіх суб’єктів господарювання, які ведуть діяльність на ринку (постійно).


4. Генеральному директору ТзОВ «Траян», вул. Старозамкова,2, С. Васковцю забезпечити припинення несанкціонованої торгівлі на прилеглій території до ринку на вулицях Дністровській, Шпитальній, Старозамковій до 25.06.2014 року.


5. В.о. генерального директора ТзОВ «Торговий сервіс» С. Ковальчуку забезпечити припинення несанкціонованої торгівлі на прилеглій території до ринку на вулиці зі сторони універмагу «Прикарпаття» до 30.06.2014 року.


6. Керівнику приватного підприємства фірми «Вотум» Солоджуку І.І. провести роботи по визначенню фактичних меж ринків на вул. Короля Данила та на вул. Вовчинецька-Привокзальна, привести документи на користування земельними ділянками у відповідність до використовуваної території до 30.09.2014 р., а також забезпечити припинення несанкціонованої торгівлі на прилеглій території до ринку на вулиці Тичини до 30.06.2014 року.


7. Керівнику приватного підприємства фірми «Керен» Кравчук Н.Р. провести роботи по визначенню фактичних меж ринків на вул.Хотинська, 16 та Тролейбусна,2, привести документи на користування земельними ділянками у відповідність до використовуваної території до 30.09.2014р.


8.Начальнику управління торгівлі виконавчого комітету міської ради О.Ганчаку, в.о. начальника управління ветеринарної медицини міста І.Княгиницькому, начальнику Івано-Франківського міськрайонного управління держсанепіслужби в області Р. Савчуку, начальнику Івано-Франківського МВ УДНС в Івано-Франківській області В.Мацалаку надалі забезпечити перевірки ринків міста щодо дотримання ними «Правил торгівлі на ринках», вимог протипожежних стандартів, норм і правил, постанов органів державного пожежного нагляду, санітарного стану згідно вимог санітарного законодавства.


9.Першому заступнику начальника міського відділу УМВС України в області О.Крамаренку забезпечити ліквідацію незаконної торгівлі на тротуарах, проїздній частині поруч ринків.


10.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Руслана Панасюка.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.