Рішення міської ради  "Про надання дозволу державному міському підприємству "І..."  № 1423-45 від 12.06.2014р. 
Документ №1423 від 12.06.2014р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про підтримку участі державного міського підприємства "Івано-Франківськтеплокомуненерго" у проекті МБРР "Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України" та надання дозволу на укладання Субкредитних договорів та Угод про реалізацію проекту
Рішення міської ради  №1485 від 14.08.2014р. Чинний

 
Історія документа

14.08.2014p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

16.06.2014



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(45  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 12.06.2014р.  № 1423-45
 


Про надання дозволу державному міському підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Івано-Франківської міської ради на укладання субкредитного договору з Мінфіном під гарантію міської ради



З метою реалізації проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України», відповідно до статей 17, 18, 74 Бюджетного Кодексу України, статей 26, 60, 70, частини І статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 14.05.2012 року №541 «Про затвердження Порядку надання місцевих гарантій», міська рада

вирішила:


1. Підтримати участь державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» у спільному з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» шляхом залучення субкредиту з метою впровадження інвестиційного Проекту.

2. Надати дозвіл державному міському підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» міської ради (надалі – Субпозичальник), що знаходиться за адресою вул. Б. Хмельницького, 59а, м. Івано-Франківськ, 76007, Україна, на укладання Субкредитного договору (надалі – Договір) з Міністерством фінансів України (надалі – Субкредитор), під гарантію Івано-Франківської міської ради (надалі – Гарант) для реалізації інвестиційного проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» (надалі – Проект) згідно з наведеними нижче істотними умовами:

2.1. Обсяг та валюта кредиту: 26 259 000  (двадцять шість мільйонів двісті п’ятдесят дев’ять тисяч) дол. США.

2.2. Строк кредиту: 20 років, включаючи пільговий період 5 років. Субкредит має бути повністю погашений рівними платежами (тридцять) платежів.

2.3. Відсоткова ставка за користування залученими коштами: 3% річних.

2.4. Сплата відсотків за користування кредитом здійснюється у строки згідно з умовами, встановленими Договором між Субпозичальником та Міністерством фінансів України.

3. Надати Субкредитору місцеву гарантію з метою гарантування виконання зобов’язань Субпозичальника відповідно до Договору між Субпозичальником і Мінфіном, укладеного на умовах, визначених пунктом 2 даного рішення шляхом укладання договору гарантії між Гарантом та Міністерством фінансів України.

4. Місцеву гарантію надати на період дії Договору, укладеного між Субпозичальником та Мінфіном, що становить 20 років.

5. Доручити міському голові міста Івано-Франківська В.Анушкевичусу від імені Івано-Франківської міської ради укласти з Міністерством фінансів України договір гарантії на умовах, вказаних у даному рішенні.

6. Доручити в. о. директора державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» В. Рущаку підписати Субкредитний договір.

7. Встановити розмір плати за надання гарантії  1 (одна) гривня за кожен рік на період дії договору гарантії з терміном сплати щороку не пізніше 31 грудня поточного року.

8. Визначити, що відсутня необхідність надання Субпозичальником майнового або іншого забезпечення виконання зобов'язань за договором про погашення заборгованості Позичальника перед територіальною громадою міста за виконання гарантійних зобов'язань.

9. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради щорічно передбачати в проекті міського бюджету кошти для забезпечення виконання гарантійних зобов'язань протягом строку погашення та обслуговування кредиту.

10. Дане рішення набуває чинності відповідно до законодавства, але не раніше схвалення Кабінетом Міністрів України прийнятого Міністерством фінансів України рішення про погодження обсягу та умов надання місцевої гарантії Івано-Франківською міською радою.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Р.Гайду та Р.Панасюка і постійну депутатську комісію з питань планування фінансів, цін та бюджету (Р.Онуфріїв).



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.