Розпорядження міського голови  "Про проведення громадського обговорення змін до Констит..."  № 251-р від 04.07.2014р. 
Документ №251-р від 04.07.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.07.2014



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 04.07.2014р.  № 251-р
 


Про проведення громадського обговорення змін

до Конституції України щодо децентралізації державної влади



       На виконання розпорядження обласної ради та обласної державної адміністрації від 11.06.2014р. №346/373-р та для належної організації обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади:

       1.Затвердити склад міського організаційного комітету з проведення громадського обговорення змін до конституції України щодо децентралізації державної влади згідно з додатком 1.

       2.Міському організаційному комітету спільно з головами сільських рад Івано-Франківської міської ради із залученням представників громадських організацій, засобів масової інформації, депутатів міської ради, сільських рад Івано-Франківської міської ради, впродовж липня-вересня 2014 року забезпечити організацію та проведення обговорення змін до Конституції  України щодо децентралізації державної влади у територіальних громадах, на підприємствах, в установах, організаціях міста Івано-Франківська згідно з графіком (додаток 2).

       3.  Відповідальним за організацію громадського обговорення щомісяця до 20 числа інформувати про хід проведення «круглих столів», дискусій,  навчань з питань внесення змін до Конституції. Подані під час обговорення пропозиції опрацювати,  сформувати згідно з формою (додаток 3) та подати управлінню організаційно-інформаційної роботи (І.Маліновська) для узагальнення. Опрацьовані міським організаційним комітетом пропозиції відповідно до напрямів подаються відповідним робочим групам обласної державної адміністрації.

       4.Управлінню організаційно-інформаційної роботи та контролю (І.Маліновська) інформувати  щомісяця до 25 числа про хід громадського обговорення змін до Конституції України управління з організаційної роботи апарату облдержадміністрації (Р.Стасько) та департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю (І.Дебенко).

       

6.Відділу патронатної служби (М.Ковбас) забезпечити широке висвітлення  у засобах масової інформації міста обговорення змін до Конституції України  щодо децентралізації державної влади.

5.Координацію роботи і узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління організаційно-інформаційної роботи та контролю (І.Маліновська).

       6.Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого правами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.




       Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.