Рішення виконавчого комітету  "Про організацію торгівлі сонцезахисними окулярами..."  № 129 від 17.03.2009р. 
Документ №129 від 17.03.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.03.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.03.2009р.  № 129
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію торгівлі сонцезахисними окулярами


       Розглянувши матеріали Дозвільного центру міста Івано-Франківська, та з метою впорядкування торгівлі в місті, дотримання її правил виконавчий комітет міської ради


                                       в и р і ш и в:


  1.Дозволити суб”єктам підприємницької діяльності в 2009 році здійснювати торгівлю сонцезахисними окулярами згідно з додатком.


  2. Зобов»язати суб»єктів підприємницької діяльності, які отримують дозвіл на право здійснення торгівлі сонцезахисних окулярів:

- дотримуватись «Правил дрібно-роздрібної торгівельної мережі», затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв»язків і торгівлі України від 08.07.1996 року та інших законодавчих актів;

-  укласти угоди на вивіз твердих побутових відходів з  ТзОВ «Грінко-Франківськ».


  3.Суб”єкти підприємницької діяльності, які отримують дозвіл на право здійснення торгівлі сонцезахисними окулярами, здійснюють внесок на соціально-економічний розвиток міста в сумі 972,0 грн. за кожне місце торгівлі на розрахунковий рахунок №31512931700002, одержувач коштів –УДК в м. Івано-Франківську /МБ/,  код одержувача – 20568100, банк одержувача – ГУДК в Івано-Франківській області, МФО - 836014, код платежу - 50110000, призначення платежу - внески до фонду соціально-економічного розвитку  і отримують витяг з даного рішення.

     В разі неотримання зазначеного рішення впродовж одного місяця від дня його прийняття, рішення втрачає чинність.


  4.Суб»єкти підприємницької діяльності, які отримують дозвіл на здійснення торгівлі сонцезахисними окулярами, зобов»язані встановити лотки по лінії фасаду закладів торгівлі за умови збереження тротуару на ширину 1,5 м. та погодження їх встановлення з керівниками цих торгових закладів.


  5.Зобов”язати осіб, які здійснюють дрібно-роздрібну торгівлю, мати відповідні документи, наявність яких передбачена чинним законодавством.


  6.Міському відділу УМВС України в Івано-Франківській області /В.Фелик/, Державній податковій інспекції в місті /Я.Кравців/ забезпечити належний контроль за дотриманням необхідного порядку при здійсненні дрібно-роздрібної торгівлі суб”єктами підприємницької діяльності та вживати заходів впливу до порушників законодавства в галузі торгівлі.


  7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ярослава Яцишина.



Міський голова                                                                           Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.