Рішення виконавчого комітету  "Про організацію дрібно-роздрібної торгівлі морозивом та..."  № 132 від 17.03.2009р. 
Документ №132 від 17.03.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.03.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.03.2009р.  № 132
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію дрібно-роздрібної торгівлі морозивом

та хлібним квасом в місті


       Відповідно до розпорядження обласної державної адміністрації від 21.04.1999р. № 327 “Про впорядкування торгівлі продовольчою групою товарів на ринках, підприємствах торгівлі та у закладах громадського харчування” та з метою наведення порядку у сфері торгівлі, дотримання її правил, захисту прав споживачів виконавчий комітет міської ради


                                    в и р і ш и в :


1.Дозволити в 2009 році суб»єктам підприємницької діяльності здійснювати дрібно-роздрібну торгівлю відповідно до схеми розташування лотків, затверджених управлінням архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради:

- морозивом при наявності холодильних прилавків закритого типу згідно з додатком 1;

- хлібним квасом з пересувних роль-барів згідно з додатком 2.


2.Зобов”язати суб”єктів підприємницької діяльності, які здійснюють дрібно-роздрібну торгівлю морозивом та хлібним квасом:

-дотримуватись „Правил роботи дрібно-роздрібної торговельної мережі”, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв”язків і торгівлі України від 08.07.96р. № 369 та інших законодавчих актів;

-укласти угоди на вивіз твердих побутових відходів з ТзОВ «Грінко Франківськ» на лотки з торгівлі морозивом  та пересувні роль-бари з торгівлі хлібним квасом.


3.Суб”єкти підприємницької діяльності, які отримують дозвіл на право здійснення   дрібно-роздрібної торгівлі морозивом та хлібним квасом, здійснюють внесок на соціально-економічний розвиток міста: морозивом - в сумі 972,0 грн., хлібним квасом - в сумі 729,0 грн. за кожне місце торгівлі на розрахунковий рахунок №31512931700002, одержувач коштів – УДК в м. Івано-Франківську /МД/, код одержувача – 20568100, банк одержувача – ГУДК в Івано-Франківській області, МФО 836014, код платежу – 50110000, призначення платежу  - внески до фонду соціально-економічного розвитку і отримують витяг з даного рішення в Дозвільному центрі.

      В разі неотримання суб”єктами підприємницької діяльності зазначеного рішення виконавчого комітету міської ради впродовж одного місяця від дня його прийняття, рішення втрачає чинність.


4.Зобов”язати осіб, які здійснюють виносну торгівлю морозивом та хлібним квасом:

-мати відповідні документи, наявність яких передбачена чинним законодавством,

-дотримуватись санітарних норм і правил, забезпечувати чистоту на прилеглій до торговельного місця території та наявність  біля лотків та роль-барів  урн для сміття.


5.Міському відділу УМВС України в Івано-Франківській області /В.Фелик/, державній податковій  інспекції міста  /Я.Кравців/,  міській санітарно-епідеміологічній станції /М.Недоступ/ забезпечити належний контроль за дотриманням необхідного порядку при здійсненні дрібно-роздрібної торгівлі морозивом господарюючими суб”єктами та вживати заходів впливу до порушників законодавства у галузі торгівлі, в тому числі, складати протоколи та подавати їх на адміністративну комісію. У випадку притягнення особи до адміністративної відповідальності по ст.152 КУпАП більше ніж 3 рази, позбавити її дозволу на право торгівлі.


6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ярослава Яцишина.




Міський голова                                                                                    Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.