Розпорядження міського голови  "Про прийом-передачу нежитлової будівлі Івано-Франківськ..."  № 213-р від 07.04.2006р. 
Документ №213-р від 07.04.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.04.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 07.04.2006р.  № 213-р
 


Про прийом-передачу нежитлової будівлі Івано-Франківському МЦСССДМ


      На виконання рішення виконавчого комітету міської ради від  22.12.05р. № 501 “Про передачу на баланс нежитлової будівлі на  вул. Незалежності,161 міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді”


  1. Зобов’язати виконуючого обов’язки начальника ЖЕО № 6 В.Горобця:

- виготовити в ОБТІ технічний паспорт нежитлової будівлі № 161 на вул. Незалежності у місті Івано-Франківську за рахунок коштів ЖЕО;

- здійснити розрахунок первісної та залишкової вартості вищезгаданої нежитлової будівлі;

- до передачі нежитлової будівлі № 161 на вул. Незалежності  у місті Івано-Франківську з балансу ЖЕО № 6 на баланс Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей   та молоді, здійснювати оплату комунальних послуг, спожитої електричної енергії та газу за рахунок коштів ЖЕО № 6;

- при прийомі-передачі нежитлової будівлі № 161 на вул. Незалежності у місті Івано-Франківську, надати довідки про відсутність заборгованості по оплаті комунальних послуг, спожитої електричної енергії та газу.

  1. Виконуючому обов’язки начальника ЖЕО № 6 В.Горобцю та директору Івано-Франківського міського центру соціальних  служб для сім’ї, дітей та молоді Л.Дикун здійснити прийом-передачу нежитлової будівлі № 161 на вул. Незалежності у місті Івано-Франківську та надати документацію на неї за актом приймання передачі до 01.05.2006 року.
  2. Директору Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Л.Дикун доповісти службовою запискою про прийом- передачу нежитлової будівлі з балансу ЖЕО № 6 на баланс Івано-Франківського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до 01.06.2006 року.
  3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови В.Мельничука та керуючого справами виконавчого комітету міської ради В.Волощука.



Міський голова                                                                                                Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.