Рішення виконавчого комітету  "Про діяльність Центру надання адміністративних послуг з..."  № 372 від 16.07.2014р. 
Документ №372 від 16.07.2014р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про діяльність Центру надання адміністративних послуг за ІІ півріччя 2013 року
Рішення виконавчого комітету  №55 від 13.02.2014р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про діяльність Центру надання адміністративних послуг за ІІ півріччя 2014 року
Рішення виконавчого комітету  №60 від 05.02.2015р. Чинний

 
Історія документа

05.02.2015p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

20.07.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.07.2014р.  № 372
м.Івано-Франківськ
 


Про діяльність Центру надання адміністративних послуг за І півріччя 2014 року



Розглянувши інформацію про діяльність Центру надання адміністративних послуг, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про перелік документів дозвільного характеру», «Про звернення громадян» та «Про адміністративні послуги» виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Інформацію про діяльність Центру надання адміністративних послуг за підсумками І півріччя 2014 року взяти до відома (додається).
  2. Директору департаменту містобудування та архітектури В.Гайдару, начальнику служби у справах дітей З.Сливці у двотижневий термін проаналізувати причини зниження якості надання адміністративних послуг, вжити відповідних заходів та поінформувати керуючого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.
  3. Начальнику відділу обліку та розподілу житла Т.Курилів вжити заходів та покращити виконавську дисципліну щодо своєчасного виконання адміністративних послуг.
  4. Директору департаменту містобудування та архітектури В.Гайдару та начальнику відділу Держземагентства в м.Івано-Франківську Л.Озарку забезпечувати інформування заявників про причини перенесення термінів виконання адміністративних послуг.
  5. Керівникам суб’єктів надання адміністративних послуг тримати на постійному контролі питання відповідності адміністративних послуг нормам чинного законодавства. Відповідальність за достовірність, повноту та своєчасність подання інформації покласти на суб’єктів надання адміністративних послуг (керівників структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та територіальних органів центральних органів виконавчої влади).
  6. Рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 13.02.2014р. №55 «Про діяльність Центру надання адміністративних послуг за ІІ півріччя 2013 року» вважати таким, що втратило чинність.
  7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на управління адміністративних послуг (Б.Питель).
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р.Панасюка та керуючого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.