Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд припису прокурора міста Івано-Франківська "..."  № 361 від 24.07.2008р. 
Документ №361 від 24.07.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.07.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.07.2008р.  № 361
м.Івано-Франківськ
 


Про розгляд припису прокурора міста Івано-Франківська «Про усунення порушення Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»


Керуючись ст. 22 Закону України «Про прокуратуру» та ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши припис прокурора міста Івано-Франківська «Про усунення порушення Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 28.05.2008 р. 316с-07, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Астеліт» в місячний термін демонтувати телекомунікаційне обладнання з даху будинку №134 на вул. Галицькій у м. Івано-Франківську.

2. Начальнику управління житлово-комунального господарства (П. Косюк) довести до відома керівників комунальних підприємств та організацій про недопустимість одноосібного вирішення питань передачі у тимчасове користування чи відчуження з комунальної власності майна територіальної громади м. Івано-Франківська.

3. Начальникам житлово-експлуатаційних організацій в місячний термін провести перевірку законності та порядку використання комунального майна та подати інформацію про проведену перевірку.

4. Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська (М. Юсип), управлінню житлово-комунального господарства (П. Косюку) та юридичному відділу (І.Сегін), у випадку невиконання п. 1 даного рішення вжити претензійно-позовних заходів щодо демонтажу телекомунікаційного обладнання з даху будинку №134 по вул. Галицькій.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови 3. Фітеля та заступника міського голови О. Дерев'янка.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.