Рішення виконавчого комітету  "Про передачу в оренду футбольно-спортивному клубу "Прик..."  № 362 від 24.07.2008р. 
Документ №362 від 24.07.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.07.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.07.2008р.  № 362
м.Івано-Франківськ
 


Про передачу в оренду футбольно-спортивному клубу "Прикарпаття" Івано-Франківського міського центрального стадіону "РУХ"


Розглянувши клопотання футбольно-спортивного клуба "Прикарпаття" (лист №112 від 04.07.08), керуючись Цивільним кодексом України, Законом України "Про оренду державного та комунального майна", Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні" та "Положенням про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська", затвердженим рішенням Івано-Франківської міської ради від 27.04.2007р., виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Рекомендувати сесії міської ради схвалити рішення про передачу в оренду терміном на 10 років футбольно-спортивному клубу "Прикарпаття" нежитлових приміщень та діючої інфраструктури Івано-Франківського міського центрального стадіону "РУХ" за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.В.Чорновола,128 з умовою, що протягом терміну дії договору оренди орендар вирішить питання завершення добудови спортивної споруди і приведення її до вимог ФФУ і УЄФА з залученням інвестиційних коштів.
  2. Рекомендувати сесії міської ради визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 08.11.2007р. "Про передачу дирекції Івано-Франківського міського центрального стадіону "РУХ" повноважень на право укладення договорів оренди нежитлових приміщень та діючої інфраструктури Івано-Франківського міського центрального стадіону "РУХ" за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.В.Чорновола,128".
  3. Зобов’язати Фонд комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська підготувати і подати в установленому порядку на розгляд чергової сесії міської ради проект рішення згідно з п.1 та п.2 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого  заступника міського голови Зіновія Фітеля.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.