Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд подання першого заступника прокурора Івано-..."  № 382 від 20.08.2008р. 
Документ №382 від 20.08.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.08.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.08.2008р.  № 382
м.Івано-Франківськ
 


Про розгляд подання першого заступника прокурора Івано-Франківської області


Розглянувши подання першого заступника прокурора Івано-Франківської області від 23.07.2008 р. за № 17-пр про усунення порушень вимог чинного законодавства про дозвільну систему у сфері господарської діяльності, керуючись ст. 23 Закону України «Про прокуратуру», Законом України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради:


вирішив:


1. Заступнику міського голови Я. Б. Яцишину посилити контроль за діяльністю Дозвільного центру та за додержанням посадовими особами дозвільних органів строків розгляду та видачі документів дозвільного характеру.

2. Рекомендувати міському голові притягувати до дисциплінарної відповідальності посадових осіб, які відповідальні за організацію та діяльність роботи Дозвільного центру.

3.        Управлінню економічного та інтеграційного розвитку :


3.1 до 01.10.2008р. опрацювати питання створення на базі Дозвільного центру м. Івано-Франківська окремого відділу;

3.2 до 01.10.2008р. підготувати проект Положення про порядок взаємодії місцевих дозвільних органів, адміністратора, суб’єкта господарювання та представництва Держпідприємництва України в Івано-Франківській області щодо видачі документів дозвільного характеру, у додатках до якого визначити комплекс інструментів моніторингу й контролю дозвільно-погоджувальної діяльності;

3.3 до 01.10.2008р. розробити форму журналу відвідувань Дозвільного центру м. Івано-Франківська представниками місцевих дозвільних служб та журналу обліку стану підготовки та передачі документів дозвільного характеру дозвільними службами;

3.4 до 15.11.2008р. підготувати за результатами роботи робочої групи з перегляду регуляторних актів органів місцевого самоврядування для розгляду на засіданні виконавчого комітету зведену інформацію про перелік документів дозвільного характеру, які видаються в рамках роботи Дозвільного центру, та пропозиції щодо усунення порушень вимог законодавства в дозвільній сфері на місцевому рівні;

3.5 до 01.11.2008р. підготувати проект розпорядження міського голови «Про створення постійно діючої комісії з перевірки дотримання законодавства про дозвільну систему у сфері господарської діяльності адміністраторами, дозвільними органами та комунальними підприємствами, установами і організаціями, уповноваженими відповідно до закону видавати документи дозвільного характеру»;

3.6. щотижня готувати інформацію про проблемні питання роботи Дозвільного центру м. Івано-Франківська та подавати заступникам міського голови відповідно до функціональних обов’язків.


4. Керівникам дозвільних служб (управління архітектури та містобудування виконавчого комітету міської ради, управління земельних ресурсів в м. Івано-Франківську, управління земельних відносин виконавчого комітету міської ради, міської санітарно-епідеміологічної станції, міського управління головного управління МНС в області) забезпечити присутність відповідальних працівників в Дозвільному центрі в терміни, визначені пунктом 1.6 Регламенту роботи Дозвільного центру, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 16.08.2005р. №285 зі змінами.

5. Керівникам дозвільних служб (управління архітектури та містобудування виконавчого комітету міської ради, управління земельних ресурсів в м. Івано-Франківську, управління земельних відносин виконавчого комітету міської ради, управління торгівлі виконавчого комітету, управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету, міської санітарно-епідеміологічної станції, міського управління головного управління МНС в області):


5.1. розмістити в приміщеннях дозвільних служб оголошення про те, що прийом/видача документів дозвільного характеру здійснюється в Дозвільному центрі м. Івано-Франківська відповідно до затвердженого графіку;

5.2. до 01.10.2008р. призначити відповідальних за роботу в Дозвільному центрі м. Івано-Франківська працівників та копії розпорядчих документів надіслати у відділ підтримки та розвитку підприємництва;

5.3. дотримуватись термінів підготовки вихідних пакетів, передбачених технічними регламентами надання документів дозвільного характеру, затвердженими рішенням виконавчого комітету від 22.09.2005р. №317 зі змінами;

5.4. надавати мотивовані відповіді з посиланням на норми чинного законодавства при підготовці відмов у видачі документів дозвільного характеру;

5.5. зобов’язати відповідальних працівників за роботу в Дозвільному центрі м. Івано-Франківська заповнювати журнал відвідувань Дозвільного центру м. Івано-Франківська представниками місцевих дозвільних служб та журнал обліку стану підготовки та передачі документів дозвільного характеру дозвільними службами.

6. Керівникам дозвільних служб (управління архітектури та містобудування виконавчого комітету міської ради, управління земельних ресурсів в м. Івано-Франківську, управління торгівлі виконавчого комітету) письмово інформувати заявників протягом трьох робочих днів після сесії міської ради (засідання виконавчого комітету міської ради) про стан розгляду документів за результатами винесення питань на сесію міської ради (засідання виконавчого комітету міської ради) у разі зняття питання з порядку денного чи негативного рішення.

7. Попередити керівників дозвільних служб (управління архітектури та містобудування виконавчого комітету міської ради, управління земельних ресурсів в м. Івано-Франківську, управління земельних відносин виконавчого комітету міської ради, управління торгівлі виконавчого комітету, управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету, міської санітарно-епідеміологічної станції, міського управління головного управління МНС в області) про персональну відповідальність за порушення вимог пунктів 4-6 даного рішення та вимог чинного законодавства в дозвільній сфері.

8. Начальнику управління економічного та інтеграційного розвитку (Б. Білику) розробити та внести на розгляд виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради проект рішення про затвердження типового положення про адміністратора Дозвільного центру.

9. Начальнику управління економічного та інтеграційного розвитку (Б. Білику) в жовтні поточного року внести на засідання виконкому проект рішення про роботу Дозвільного центру м. Івано-Франківська.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З. Фітеля та заступника міського голови Я. Яцишина.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.