Рішення виконавчого комітету  "Про виконання Програми економічного і соціального розви..."  № 385 від 20.08.2008р. 
Документ №385 від 20.08.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.08.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.08.2008р.  № 385
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста та пріоритетних напрямів діяльності виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2008 року



Розглянувши інформації про виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Івано-Франківська та пріоритетні напрями діяльності виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2008 року, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Інформації про виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Івано-Франківська та пріоритетних напрямів діяльності виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2008 року взяти до відома (додається).

2. Управлінню праці та соціального захисту населення (І.Оробець) провести аналіз причин збільшення заборгованості з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах, за результатами якого розробити по кожному підприємству помісячні графіки та заходи погашення заборгованості із виплати заробітної плати до кінця 2008 року. Заслуховувати про стан погашення заробітної плати на засіданнях робочої групи у заступника міського голови Я.Яцишина.

3. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик):

3.1. Відповідно до підписаного меморандуму, для продовження налагодження співпраці між підприємствами харчової галузі міста з супермаркетами спільно з управлінням торгівлі, до 1 жовтня 2008р. у супермаркетах міста провести акцію «Купуємо Івано-Франківське – даємо роботу Івано-Франківцям».

3.2. Забезпечити до 1 грудня 2008 року реалізацію угоди між Івано-Франківською міською радою та Проектом «Економічний розвиток міст» щодо проведення інвентаризації земельних ділянок у районі ХІПЗ.

3.3. До 1 вересня 2008 року провести семінар-тренінг для керівників промислових підприємств по темі кадрового забезпечення підприємств міста.

3.4. Розробити проект Положення про порядок взаємодії місцевих дозвільних органів, адміністратора, суб’єкта господарювання та представництва Держпідприємництва України в Івано-Франківській області щодо видачі документів дозвільного характеру та внести на розгляд виконавчого комітету міської ради у вересні 2008р.

3.5. Для вдосконалення підприємницької діяльності провести до 1 вересня 2008р. засідання "круглого столу" з питань взаємодії малого бізнесу та влади.

3.6. З метою представлення українського ринку туристичних послуг та популяризації народних промислів організувати проведення 13-14 вересня 2008 року фестивалю ”Прикарпатський вернісаж” та промоційний тур туристичною інфраструктурою міста.

3.7. До 15 вересня 2008р. організувати участь представників поріднених і партнерських міст, а також посольств і консульств закордонних держав в Україні у церемонії вручення місту Почесного прапора Європи. Провести переговори з питання розвитку міжнародної співпраці та європейської інтеграції.

3.8. До 30 листопада 2008р. організувати участь представників управлінь і відділів виконавчого комітету у навчальному проекті "Стратегія транскордонної співпраці Люблін-Луцьк-Львів-Івано-Франківськ" та підготувати проектні пропозиції для отримання фінансування з Програми сусідства Польща-Біларусь-Україна.

3.9. Вдосконалити діяльність робочої групи з інтеграційних питань та залучення міжнародної технічної допомоги. Опрацювати з містами – партнерами можливості підготовки та реалізації спільних проектів в культурній, освітній, спортивно-туристичній та інших сферах. Офіційним делегаціям виконавчого комітету міської ради, які виїжджають до міст-партнерів, ініціювати співпрацю по розробці спільних міжнародних проектів.

3.10. Забезпечити протягом ІІ півріччя 2008 року супроводження реалізації на КП "Івано-Франківськводоекотехпром" енергоощадного проекту "Покращення надання послуг з водопостачання громаді міста Івано-Франківська шляхом впровадження інноваційної технологічної схеми подачі і розподілу питної води".

4. Управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук) забезпечити до кінця поточного року реалізацію Програми розвитку Дозвільного центру та Реєстраційної палати.

5. Управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк), з метою припинення росту податкового боргу та боргу до Пенсійного фонду зі сторони ЖЕО, внести на розгляд чергового засідання виконавчого комітету міської ради питання реорганізації ЖЕО та створення комунальних підприємств.

6. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик), управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук), управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк), управлінню освіти та науки (М.Верес), управлінню культури (М.Петрик), центральній міській клінічній лікарні (Т.Масляк) до 01.09.2008р. підготувати та подати в облдержадміністрацію на конкурсний відбір перелік об’єктів на фінансування інвестиційних проектів у 2009 році.

7. Управлінню освіти та науки (М.Верес) до кінця 2008 року забезпечити реалізацію проектів "Комп’ютеризація" та "Обладнання медичних кабінетів".

8. Звернути увагу начальників управлінь і відділів на дотримання Інструкції про порядок прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземних громадян в управліннях та відділах виконавчого комітету міської ради, удосконалення роботи з координації діяльності у сфері зовнішніх зв'язків та порядку здійснення службових відряджень за кордон (рішення міської ради № 618 від 20.12.2007р.). До 01.09.2008р. прозвітувати про проведену роботу та надати пропозиції до плану роботи з містами-партнерами на вересень-грудень 2008 року.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.



Міський голова                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.