Рішення виконавчого комітету  "Про діяльність Дозвільного центру м. Івано-Франківська ..."  № 187 від 23.04.2009р. 
Документ №187 від 23.04.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.04.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.04.2009р.  № 187
м.Івано-Франківськ
 


Про діяльність Дозвільного центру м. Івано-Франківська

за підсумками 2008 року



Розглянувши інформацію про діяльність Дозвільного центру м. Івано-Франківська, відповідно до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», з метою вдосконалення роботи Дозвільного центру м. Івано-Франківська виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Інформацію про діяльність Дозвільного центру м. Івано-Франківська за підсумками 2008 року взяти до відома (додається).
  2. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку підготувати проект розпорядження міського голови про затвердження графіку роботи відповідальних працівників дозвільних органів в Дозвільному центрі м. Івано-Франківська.
  3. Керівникам дозвільних органів забезпечити:
  • дотримання вимог рішення виконавчого комітету міської ради від 24.02.2009р. №83 «Про затвердження порядку взаємодії представників місцевих дозвільних органів, які здійснюють прийом суб’єктів господарювання в одному приміщенні (в Дозвільному центрі м. Івано-Франківська)»;
  • присутність відповідальних працівників в Дозвільному центрі м. Івано-Франківська відповідно до затвердженого графіку;
  • дотримання передбачених чинним законодавством строків підготовки вихідних пакетів;
  • надання заявникам мотивованих відповідей з посиланням на норми чинного законодавства при підготовці відмов у видачі дозвільно-погоджувальних документів;
  • надання у відділ підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку інформації про відповідальних працівників (прізвище, ім’я, по-батькові; посада), які беруть участь в роботі Дозвільного центру м. Івано-Франківська.
  1. Управлінню земельних відносин виконавчого комітету міської ради приймати документи від суб’єктів господарювання для набуття останніми права власності на земельні ділянки, на яких розташовані об'єкти, що перебувають у власності цих суб’єктів господарювання, згідно з переліком, визначеним ч. 2 ст. 128 Земельного кодексу України.
  2. Відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку:
  • надіслати дане рішення керівникам дозвільних органів;
  • у липні 2009 року внести на розгляд виконавчого комітету міської ради питання про діяльність Дозвільного центру м. Івано-Франківська за підсумками І півріччя 2009 року.
  1. Роботу управління Держкомзему в м. Івано-Франківську, міського управління головного управління МНС в Івано-Франківській області, міської санітарно-епідеміологічної станції, управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради протягом 2008 року в рамках функціонування Дозвільного центру м. Івано-Франківська визнати недостатньою.
  2. Узагальнення інформації про виконання даного рішення покласти на управління економічного та інтеграційного розвитку.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Я. Яцишина.



Міський голова                                                                         Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.