Розпорядження міського голови  "Про створення робочої групи по впорядкуванню надання по..."  № 296-p від 07.08.2014р. 
Документ №296-p від 07.08.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про заходи щодо легалізації та детінізації виплати заробітної плати та зайнятості населення
Рішення виконавчого комітету  №448 від 29.08.2013р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.08.2014



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 07.08.2014р.  № 296-p
 


Про створення робочої групи по впорядкуванню надання послуг легковими таксі в

м. Івано-Франківську


Відповідно до статті 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 6 Закону України “Про автомобільний транспорт”, розпорядження ОДА від 17.01.2014 р. № 35 “Про хід виконання розпорядження облдержадміністрації від 18.03.2013 р. № 167 “Про затвердження Комплексної програми заходів з легалізації заробітної плати в Івано-Франківській області на 2013-2014 роки”, рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 29.08.2013 р. № 448 “Про заходи щодо легалізації та детінізації виплати заробітної плати та зайнятості населення”, з метою впорядкування перевезень пасажирів на таксі в м. Івано-Франківську, в межах повноважень органу місцевого самоврядування:


1. Створити робочу групу по впорядкуванню надання послуг легковими таксі в м.Івано-Франківську (далі-робоча група) та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Основними завданнями робочої групи є:

2.1 здійснення перевірок по виявленню та припиненню незаконної діяльності при наданні послуг з перевезення пасажирів на таксі в м. Івано-Франківську;

2.2 здійснення моніторингу щодо порушення трудового законодавства в частині оформлення трудових договорів із найманими працівниками, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з даного питання;

2.3 забезпечення належного реагування з боку посадових осіб відповідно до компетенції на факти виявлених правопорушень при наданні послуг з перевезення пасажирів на таксі в м. Івано-Франківську.

3. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку (М.Смушак) впродовж тижня після підписання розпорядження розробити план роботи і затвердити графік перевірок таксі, в тому числі інформаційно-диспетчерських служб.

4. Голові робочої групи М.Смушаку доповісти на засіданні комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення про результати роботи робочої групи в кінці вересня 2014 року. За результатами перевірок подати пропозиції по впорядкуванню надання послуг легковими таксі в м. Івано-Франківську відповідно до вимог чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Р.Панасюка та заступника міського голови Р.Гайду.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.