Розпорядження міського голови  "Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей м. Іва..."  № 268-р від 11.05.2006р. 
Документ №268-р від 11.05.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про внесення змін до розпорядження міського голови від 11.05.06р. № 268-р
Розпорядження міського голови  №289-р від 25.05.2006р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.05.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 11.05.2006р.  № 268-р
 


Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей м. Івано-Франківська влітку 2006 року


       На виконання Державної програми відпочинку та оздоровлення дітей на період до 2008 року, постанови Верховної Ради України від 14.03.2006р. № 3526-ІV “Про підсумки організації оздоровлення дітей влітку 2005 року та про заходи Кабінету Міністрів України щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2006 року”:


  1. Затвердити склад координаційної ради виконавчого комітету міської ради з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей (додаток 1).
  2. Затвердити програму виконавчого комітету міської ради щодо відпочинку та оздоровлення дітей м. Івано-Франківська влітку 2006 року (додаток 2).
  3. Затвердити мережу дитячих літніх оздоровчих закладів міста на літо 2006 року (додаток 3).
  4. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради (О.Руда), управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради (В.Соловйов), управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (І.Оробець), управлінню  торгівлі виконавчого комітету міської ради (І.Витриховський), управлінню культури виконавчого комітету міської ради (В.Олексюк), управлінню з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення виконавчого комітету міської ради (Ю.Щочкін), комітету фізичної культури  і спорту виконавчого комітету міської ради (О.Оклієвич), центральній міській клінічній лікарні (Л.Малофій) забезпечити належний рівень  організації відпочинку та оздоровлення більше 50% дітей шкільного віку м. Івано-Франківська.
  5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Тимків) забезпечити своєчасне фінансування видатків на оздоровлення та відпочинок дітей, передбачених у міському бюджеті.
  6. Міській санітарно-епідеміологічній станції (М.Недоступ) здійснювати контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у літніх оздоровчих закладах.
  7. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (В.Кишенюк) до початку оздоровчої кампанії “Літо-2006” здійснити очищення міського озера та прилеглих територій, берегів річок Бистриця Солотвинська, Бистриця Надвірнянська та відведення земельних ділянок (зон відпочинку) для дітей з пришкільних таборів; вжити невідкладних заходів щодо проведення якісного ремонту дитячих майданчиків у мікрорайонах.
  8. Міському центру зайнятості (Г.Бандура) забезпечити умови для участі старшокласників, які оздоровлюються в таборах праці та відпочинку, у громадських роботах з оплатою їх праці.
  9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на в.о.керуючого справами виконкому міської ради І.Яблонського.



       Міський голова                                                                                Віктор Анушкевичус




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.