Розпорядження міського голови  "Про невідкладні заходи щодо запобігання загибелі людей ..."  № 270-р від 15.05.2006р. 
Документ №270-р від 15.05.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.05.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 15.05.2006р.  № 270-р
 


Про невідкладні заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах міста в період літнього купального сезону та аматорського підлідного вилову риби у 2006 році


На виконання розпорядження облдержадміністрації від 21.04.2006 року №244, “Про невідкладні заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах області в період літнього купального сезону та аматорського підлідного вилову риби у 2006 році”, для покращення відпочинку населення на водних об’єктах міста та з метою запобігання виникнення нещасних випадків на воді


  1. Закріпити місця масового відпочинку мешканців міста на водних об’єктах згідно додатку.


  1. Зобов’язати керівників закріплених організацій до 25.05.2006 року :
    1. Визначити місця для купання, погодивши їх з головним державним санітарним лікарем міської санітарно-епідеміологічної станції.
    2. Місця купання обстежити рятувально-водолазною службою та оформити паспорт на користування ними.
    3. У місцях масового відпочинку населення на водних об’єктах утворити сезонні рятувальні пости, забезпечити їх необхідними технічними засобами.
    4. Підготувати та атестувати матросів-рятувальників для рятувальних постів з видачею відповідних посвідчень.
    5. Заборонити купання та підлідний аматорський вилов риби в місцях, які для цього не обладнані, для чого встановити попереджувальні знаки.
    6. Розробити і випустити плакати та буклети спрямовані на запобігання загибелі дітей на воді і розмістити їх на установлених стендах про правила поведінки на воді.
    7. В зимовий період у місцях, заборонених для вилову риби та виходу на лід, встановити відповідні стенди.
    8. Інформувати населення в зимовий період про зміни погоди та стан льодоставу на водоймищах, де проводиться підлідний вилов риби.


  1. Управлінню освіти та науки виконавчого комітету міської ради провести в школах заняття щодо вивчення правил поведінки на воді.


  1. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради за рахунок видатків місцевого бюджету у встановленому ст.91 Бюджетного кодексу порядку виділити кошти на утримання та функціонування рятувальних постів на водних об’єктах міста.


  1. Начальнику міського відділу УМВС в області В.Лемчаку організувати патрулювання в місцях масового відпочинку населення на водних об’єктах.


  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови.



Міський голова                                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.