Розпорядження міського голови  "Про підготовку до комплексної перевірки стану реалізаці..."  № 277-р від 17.05.2006р. 
Документ №277-р від 17.05.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.05.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 17.05.2006р.  № 277-р
 


Про підготовку до комплексної перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і території міста Івано-Франківська від надзвичайних ситуацій, стану та організації роботи з питань пожежної безпеки


       На виконання вимог Закону України від 24.06.2004 року “Про правові засади цивільного захисту в Україні”, організаційно-методичних рекомендацій щодо планування та реалізації основних заходів і завдань з підготовки єдиної державної системи цивільного захисту населення і територій (Цивільної оборони) України у 2006 році та з метою підвищення готовності і вдосконалення підготовки органів управління і сил єдиної Державної системи цивільного захисту до дій за призначенням в умовах надзвичайних ситуацій мирного часу та в особливий період Міністерством України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у грудні 2006 року буде здійснена комплексна перевірка готовності до дій за призначенням підсистеми цивільного захисту Івано-Франківської області.


       З метою якісної підготовки до комплексної перевірки :


       1. Затвердити план основних заходів з підготовки міської підсистеми цивільного захисту до комплексної перевірки реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і території міста Івано-Франківська від надзвичайних ситуацій, стану та організації роботи з питань пожежної безпеки у грудні 2006 року (додається).


       2. Начальникам міських служб цивільного захисту, керівникам підприємств, установ та організацій міста розробити та затвердити свої плани підготовки до комплексної перевірки стану готовності до дій за призначенням служб і об’єктових підсистем цивільного захисту.


       3. Про готовність до комплексної перевірки доповісти через управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому міської ради до 01.09.2006 року.


       4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови.



Міський голова                                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.