Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд інформації про порушення при забудові мікро..."  № 391 від 12.08.2014р. 
Документ №391 від 12.08.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про порушення при забудові мікрорайону на вулицях Пилипа Орлика - Бельведерська
Рішення міської ради  №1401 від 12.06.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.08.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.08.2014р.  № 391
м.Івано-Франківськ
 


Про розгляд інформації про порушення при забудові мікрорайону на вулицях Пилипа Орлика – Бельведерська та вжиття заходів



Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення сесії міської ради №1401-45 від 12.06.2014 р. «Про порушення при забудові мікрорайону на вулицях Пилипа Орлика – Бельведерська» виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Взяти до відома інформацію про порушення при забудові мікрорайону на вулицях Пилипа Орлика – Бельведерська (додається).

2. Департаменту містобудування та архітектури (В. Гайдар) звернутися до інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Івано-Франківській області з приводу надання інформації щодо наявності відхилень від погодженої проектної документації при будівництві ТОВ «Атлант» торгового центру на вул. Пилипа Орлика – Бельведерська та надання належним чином завірених копій винесених приписів з даного приводу.

3. Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Івано-Франківській області (Т. Рибак) надати інформацію зазначену у п. 2 даного рішення у місячний термін.

4. Департаменту містобудування та архітектури (В. Гайдар) підготувати звернення до ТОВ «Атлант» щодо виконання винесених приписів інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Івано-Франківській області, проведення будівельних робіт у відповідності до затвердженої проектної документації та/або здійснення перебудови об'єкту до затвердженої проектної документації.

5. У випадку відмови ТОВ «Атлант» від виконання приписів інспекції архітектурно-будівельного контролю та/або від проведення будівельних робіт у відповідності до затвердженої проектної документації та наданих дозволів, здійснення перебудови об'єкту, юридичному відділу виконавчого комітету міської ради (Н. Кедик) в 3-х місячний термін з моменту звернення до ТОВ «Атлант» підготувати та подати до суду позовну заяву у відповідності до ст. 376 Цивільного кодексу України.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.