Рішення виконавчого комітету  "Про організацію дрібнороздрібної торгівлі на території ..."  № 411 від 12.08.2014р. 
Документ №411 від 12.08.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження нової редакції Положення "Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська"
Рішення виконавчого комітету  №189 від 09.04.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.08.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.08.2014р.  № 411
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію дрібнороздрібної торгівлі

на території міста



       Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету міської ради від 09.04.2014р. № 189 «Про затвердження нової редакції Положення «Про дрібно роздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська», а також з метою впорядкування надання послуг у сфері розваг на території міста виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1.Дозволити суб’єкту підприємницької діяльності Бутенку Максиму Олександровичу до 01.11.2014р. встановити надувний дитячий атракціон в парку на вул. Молодіжній відповідно до схеми розміщення погодженої Департаментом містобудування та архітектури при умові облаштування двох біотуалетів на платній основі, для усіх відвідувачів парку .


2. Суб’єкту господарювання, при отриманні погодження на право надання послуги у сфері розваг здійснити оплату в сумі 1780,0грн. єдиним платежем з розрахунку 20 грн за один день торгівлі за період визначений рішенням виконавчого комітету міської ради (89 дн. х 20,0грн = 1780,0грн).


3.Міському відділу УМВС України в Івано-Франківській області (В.Шкутов), ДПІ у м.Івано-Франківську Головного управління Міндоходів в області (Д.Романюк), управлінню торгівлі виконавчого комітету міської ради ( О.Ганчак) , КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» ( С.Кукула) , Громадському формуванню з охорони громадського порядку міста «Штаб» (П.Павлюк) забезпечити належний контроль за дотриманням необхідного порядку при наданні послуг у сфері розваг суб’єктами підприємницької діяльності та вживати заходів впливу до порушників законодавства в галузі торгівлі.


4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Руслана Панасюка.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.