Рішення міської ради  "Про надання пільг учасникам бойових дій АТО та членам с..."  № 1471-47 від 14.08.2014р. 


 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(47  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 14.08.2014р.  № 1471-47
 


Про надання пільг учасникам бойових дій АТО

та членам сімей загиблих в АТО



З метою посилення соціального захисту учасників бойових дій антитерористичної операції (далі - АТО) та членів сімей загиблих в АТО, керуючись Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


вирішила:


1. Надати пільги на оплату за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (квартирна плата) та комунальні послуги (централізоване постачання холодної води, централізоване постачання гарячої води, водовідведення, централізоване опалення) в розмірі, який визначається, як різниця між фактично нарахованими сумами за надані послуги та сумами (знижками), відшкодованими з державного бюджету таким категоріям:

- учасникам бойових дій АТО;

- членам сімей загиблих в АТО.

2. Підставою для надання пільг є посвідчення учасника бойових дій, виданого відповідно до статті 6 та посвідчення член сім’ї загиблого, виданого відповідно до статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

3. Комунальним підприємствам - виконавцям послуг (КП «Єдиний розрахунковий центр», КП «Дирекція замовника», ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», КП «Івано-Франківськводоекотехпром») надавати пільгу за рахунок власних коштів та забезпечити ведення реєстру пільговиків та наданих пільг

4. Міському голові В. Анушкевичусу звернутись до приватних підприємств - виконавців послуг з централізованого опалення, газо- та електропостачання, вивезення побутових відходів щодо надання аналогічних пільг за рахунок власних коштів.

5. Департаменту соціальної політики (О. Заклинська), Департаменту комунального господарства транспорту і зв’язку (М. Смушак), фінансовому управлінню (В. Сусаніна) розробити механізм компенсації надання пільг.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Руслана Гайду.



Міський голова                                                              Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.