Рішення міської ради  "Про підтримку участі державного міського підприємства "..."  № 1485-47 від 14.08.2014р. 
Документ №1485 від 14.08.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про надання дозволу державному міському підприємству "Івано-Франківськтеплокомуненерго" Івано-Франківської міської ради на укладання субкредитного договору з Мінфіном під гарантію міської ради
Рішення міської ради  №1423 від 12.06.2014р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.08.2014



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(47  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 14.08.2014р.  № 1485-47
 


Про підтримку участі державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» у проекті МБРР «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» та надання дозволу на укладання Субкредитних договорів та Угод про реалізацію проекту


З метою реалізації проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України», відповідно до статей 17, 18, 74 Бюджетного Кодексу України, статей 26, 60, 70, частини І статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 14.05.2012 року №541 «Про затвердження Порядку надання місцевих гарантій», міська рада

вирішила:


1. Підтримати участь державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Івано-Франківської міської ради у спільному з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекті «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» шляхом залучення субкредитів з метою впровадження інвестиційного проекту «Реконструкція та модернізація системи централізованого теплопостачання теплового мікрорайону «Симоненка»» (надалі – інвестиційний Проект) за рахунок коштів Міжнародного банку реконструкції та розвитку і Фонду чистих технологій.

     2. Рішення Івано-Франківської міської ради від 12.06.2014р. № 1423-45 «Про надання дозволу державному міському  підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Івано-Франківської міської ради на укладання субкредитного договору з Мінфіном під гарантію міської ради» визнати таким, що втратило чинність.

3. Надати дозвіл державному міському підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Івано-Франківської міської ради (надалі – Субпозичальник), що знаходиться за адресою вул. Б. Хмельницького, 59а, м. Івано-Франківськ, 76007, Україна, на укладання багатосторонніх Субкредитних договорів з Міністерством фінансів України (надалі – Субкредитор), під гарантію Івано-Франківської міської ради (надалі – Гарант) для реалізації інвестиційного Проекту згідно з наведеними нижче істотними умовами:

3.1. Обсяг та валюта кредиту: 26 259 000  (двадцять шість мільйонів двісті п’ятдесят дев’ять тисяч) дол. США.

3.2. Строк кредиту: до 20 років, включаючи пільговий період. Субкредити мають бути повністю погашені щопіврічними платежами в обсязі та у строки, визначених в Субкредитних договорах.

3.3. Відсоткова ставка за користування залученими коштами:  згідно з Угодами про позику 8387-UA та TF016327.

3.4. Сплата відсотків за користування кредитом здійснюється у строки, згідно з умовами, встановленими Субкредитними договорами.

4. Надати Субкредитору гарантію Івано-Франківської міської ради (надалі – Гарант) з метою гарантування виконання зобов’язань Субпозичальника відповідно до Субкредитних договорів, укладених на умовах, визначених пунктом 3 даного рішення шляхом укладання договорів гарантії між Гарантом та Міністерством фінансів України.

5. Місцеву гарантію надати на період дії Субкредитних договорів.

6. Доручити міському голові міста Івано-Франківська В.Анушкевичусу від імені Івано-Франківської міської ради укласти багатосторонні Субкредитні договори з Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, державним міським підприємством «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та договори гарантії з Міністерством фінансів України на умовах, вказаних у даному рішенні.

7. Доручити директору державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» В.Рущаку підписати багатосторонні Субкредитні договори з Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, Івано-Франківською міською радою та Угоди про реалізацію проекту з Міжнародним банком реконструкції та розвитку і Фондом чистих технологій.

8. Встановити розмір плати за надання гарантії         1 (одна) гривня за кожен рік на період дії договору гарантії з терміном сплати щороку не пізніше 31 грудня поточного року.

9. Визначити, що відсутня необхідність надання Субпозичальником майнового або іншого забезпечення виконання зобов'язань за договором про погашення заборгованості Позичальника перед територіальною громадою міста за виконання гарантійних зобов'язань.

10. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради щорічно передбачати в проекті міського бюджету кошти для забезпечення виконання гарантійних зобов'язань протягом строку погашення та обслуговування кредиту, згідно чинного законодавства України.

11. Дане рішення набуває чинності з моменту його підписання, крім пунктів 4,5,8 та 9, які набувають чинності після схвалення Кабінетом Міністрів України прийнятого Міністерством фінансів України рішення про погодження обсягу та умов надання місцевої гарантії Івано-Франківською міською радою.

12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Р. Гайду та Р.Панасюка і постійну депутатську комісію з питань планування фінансів, цін та бюджету (Р.Онуфріїв).



Міський голова                                                                 Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.