Рішення міської ради  "Про продаж з аукціону об'єктів комунальної власності мі..."  № 1499-47 від 21.08.2014р. 
Документ №1499 від 21.08.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про "Програму приватизації комунального майна територіальної громади міста Івано-Франківська на 2014 рік"
Рішення міської ради  №1359 від 13.03.2014р. Втратив чинність
Рішення міської ради  Про затвердження Положення про проведення аукціонів та конкурсів з продажу об'єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська
Рішення міської ради  №442 від 20.10.2011р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.08.2014



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(47  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 21.08.2014р.  № 1499-47
 


Про продаж з аукціону об’єктів комунальної

власності міста


Керуючись Законами України «Про приватизацію державного майна», «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням міської ради від 13.03.2014 року № 1359-43 «Про Програму приватизації комунального майна територіальної громади міста Івано-Франківська на 2014 рік», враховуючи пропозиції тимчасової депутатської контрольної комісії з питань оренди та приватизації об’єктів комунальної власності, проведення тендерів та розподілу житлового фонду, Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Затвердити початкову ціну продажу з аукціону нежитлових приміщень площею 69,1 кв.м, розташованих в будинку на Південному бульварі, 34, у розмірі 216 050,40 грн. (двісті шістнадцять тисяч п’ятдесят гривень 40 коп.), у тому числі ПДВ – 36 008,40 грн. (тридцять шість тисяч вісім гривень 40 коп.) та наступні умови продажу:

1.1. Покупець зобов’язаний у місячний термін з дня переходу до нього права власності на Об’єкт Приватизації укласти з управителем/балан-соутримувачем будинку угоду про спільне утримання будинку, в якому розташовані приватизовані приміщення.

1.2. Покупець зобов’язаний допускати на об'єкт приватизації спеціалістів комунальних служб міста для виконання їх службових обов'язків.

1.3. Покупець зобов’язаний сплачувати земельний податок за користування земельною ділянкою, на якій розташований об’єкт приватизації.

1.4. До участі в аукціоні не допускаються юридичні та фізичні особи, які мають заборгованість перед бюджетом міста Івано-Франківська.

1.5. Покупець зобов’язаний у місячний термін з дня нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу відшкодувати попередньому орендарю ТзОВ «Профіленд» кошти в сумі 32 433 грн. без ПДВ, затрачені цим підприємством на здійснення невід’ємних поліпшень зазначених приміщень.

1.6. Переможець аукціону зобов’язаний відшкодувати Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська кошти, затрачені Фондом комунальної власності на здійснення оцінки вартості приміщень з метою визначення початкової вартості продажу з аукціону вказаних приміщень, проведення рецензування звіту та проведення аукціону.

2. Затвердити початкову ціну продажу з аукціону нежитлових приміщень площею 193,7 кв.м, розташованих на шостому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців, 56, у розмірі 555 060,0 грн. (п’ятсот п’ятдесят п’ять тисяч шістдесят гривень 00 коп.), у тому числі ПДВ – 92 510,0 грн. (дев’яносто дві тисячі п’ятсот десять гривень 00 коп.) та наступні умови продажу:

2.1. Покупець зобов’язаний у місячний термін з дня переходу до нього права власності на Об’єкт Приватизації укласти з управителем/балан-соутримувачем будинку угоду про спільне утримання будинку, в якому розташовані приватизовані приміщення.

2.2. Покупець зобов’язаний допускати на об'єкт приватизації спеціалістів комунальних служб міста для виконання їх службових обов'язків.

2.3. Покупець зобов’язаний сплачувати земельний податок за користування земельною ділянкою, на якій розташований об’єкт приватизації.

2.4. До участі в аукціоні не допускаються юридичні та фізичні особи, які мають заборгованість перед бюджетом міста Івано-Франківська.

2.5. Переможець аукціону зобов’язаний відшкодувати Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська кошти, затрачені Фондом комунальної власності на здійснення оцінки вартості приміщень з метою визначення початкової вартості продажу з аукціону вказаних приміщень, проведення рецензування звіту та проведення аукціону.  

3. Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська здійснити продаж з аукціону нежитлових приміщень, вказаних в п. 1 та п. 2 цього рішення, відповідно до «Положення про проведення аукціонів та конкурсів з продажу об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська», затвердженого рішенням міської ради № 442-15 від 20.10.2011 р.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Зіновія Фітеля та тимчасову депутатську контрольну комісію Івано-Франківської міської ради з питань оренди та приватизації об’єктів комунальної власності, проведення тендерів та розподілу житлового фонду (В.Голутяк).



Міський голова                                                                            Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.