Рішення виконавчого комітету  "Про стан виконавської дисципліни у відділах і управлінн..."  № 408 від 21.08.2008р. 
Документ №408 від 21.08.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.08.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.08.2008р.  № 408
м.Івано-Франківськ
 


Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради



З метою суттєвого покращення стану організації контролю та виконавської дисципліни в роботі з документами в структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради в І півріччі 2008 року, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в :


       1. Інформацію “Про стан виконавської дисципліни в роботі з документами в структурних підрозділах виконавчого комітету  міської ради в І півріччі 2008 року” взяти до відома.


       2. Заступникам міського голови посилити контроль за виконанням документів усіх рівнів у підпорядкованих структурних підрозділах.


       3. Начальникам відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради  проаналізувати стан виконавської дисципліни у підпорядкованих підрозділах,  провести службові розслідування по фактах невиконання або порушення  термінів виконання контрольних документів та вжити заходів щодо недопущення аналогічних порушень в майбутньому.

       Про виконання доповісти до 19.09.08р.


       4. Керівникам юридичного відділу (І.Сегін), управління праці та соціального захисту населення (І.Оробець), управління економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик), управління культури виконкому міської ради (М.Петрик), управління земельних відносин (М.Семанишин) вирішити питання забезпечення працівників з контролю сучасними комп’ютерами з відповідними програмами ведення діловодства і контролю.


       5. Управлінню  архітектури і містобудування виконкому міської ради (І.Гаркот) переглянути механізм виконання рішень виконавчого комітету міської ради щодо знесення самочинно встановлених споруд.


       6. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому міської ради  А.Лиса.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.