Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 416 від 21.08.2008р. 
Документ №416 від 21.08.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.08.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.08.2008р.  № 416
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення виконкому міської ради "Про внесення змін до рішення міської ради від 11.07.2002 року (II сесія IV демократичного скли­кання) "Про структуру та чисельність виконавчих органів міської ради"


Розглянувши подану архівним відділом виконкому міської ради службову записку міському голові (додається), а також враховуючи значне збільшення обсягу роботи архівного відділу, керуючись ст.ст. 26, 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та ст. 37 Закону України "Про Національний архівний фонд та архівні установи", виконавчий комітет міської ради

вирішив:


  1. Внести на розгляд сесії міської ради проект рішення виконкому міської ради "Про внесення змін до рішення міської ради від 11.07.2002 року (II   сесія IV демократичного скликання)  "Про структуру та чисельність виконавчих органів міської ради" в частині збільшення штатної чисельності працівників архівного відділу виконкому міської ради на 1 штатну одиницю спеціаліста II категорії.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому міської ради А.Лис.




Міський голова                                                                                            Віктор Анушкевичус




Про внесення доповнень до рішення міської ради від 11.07.2002р. “Про структуру і чисельність виконавчих органів міської ради”



Згідно ст. ст. 26, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада


в и р і ш и л а :


1. Внести зміни до рішення сесії міської ради від 11.07.2002р. “Про структуру і чисельність виконавчих органів міської ради”, а саме :


1.1. Ввести в структуру архівного відділу посаду спеціаліста ІІ категорії.


2. Фінансовому управлінню виконкому міської ради (В.Сусаніна) при перегляді бюджету внести зміни до розпису видатків міського бюджету на 2008 рік, збільшивши  кошторисні призначення по головному розпоряднику бюджетних коштів виконавчому комітету міської ради для утримання додаткової посади спеціаліста ІІ категорії архівного відділу.


3. Начальнику архівного відділу виконкому міської ради В.Сливанюку внести відповідні зміни до посадових інструкцій працівників архівного відділу.


4. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому міської ради  А.Лиса.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.