Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання основних заходів із забезпечення підг..."  № 444 від 23.09.2008р. 
Документ №444 від 23.09.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.09.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.09.2008р.  № 444
м.Івано-Франківськ
 


Про хід виконання основних заходів із забезпечення підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років


       Розглянувши інформацію про хід виконання основних заходів з підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Визнати роботу управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк), управління освіти і науки виконавчого комітету міської ради (М.Верес), управління культури виконавчого комітету міської ради (М.Петрик), центральної міської клінічної лікарні (Т.Масляк) з виконання основних заходів з підготовки господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років недостатньою.


2. Начальнику управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради П.Косюку, начальнику управління освіти і науки виконавчого комітету міської ради М.Вересу,  начальнику управління культури виконавчого комітету міської ради М.Петрику,  головному лікарю  центральної міської клінічної лікарні Т.Масляку:

-  ліквідувати   допущене  відставання  в підготовці об’єктів галузей  до роботи в зимових умовах, прийняти необхідні міри з усунення існуючих недоліків і забезпечити під особисту відповідальність виконання намічених основних заходів;

- забезпечити завершення до 10 жовтня поточного року готовність об’єктів житлово-комунального господарства, установ, організацій та підприємств до опалювального періоду;

- до  1  жовтня   поточного   року   закінчити   роботи   з   підготовки  до зимових умов виробничих, побутових та адміністративних приміщень.


3. Персональну відповідальність за забезпечення підготовки житлово-комунального господарства міста, закладів освіти, культури та охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років покласти на начальників управлінь П.Косюка, М.Вереса, М.Петрика, головного лікаря центральної міської клінічної лікарні Т.Масляка, керівників комунальних підприємств А.Блащука, М.Саєвича, В.Юсипіва, М.Грицкевича, Л.Яковця, С.Савчука, В.Федіва, начальників житлово-експлуаційних організацій М.Курчія, О.Петрик, З.Макогон, В.Шимка, З.Карабіна, В.Вонхольського, М.Рибака, В.Семанюк, Л.Андрусяк.


4. Звернути  увагу начальників  житлово-експлуатаційних організацій М.Курчія, О.Петрик, З.Макогон, В.Шимка, З.Карабіна, В.Вонхольського, М.Рибака, В.Семанюк, Л.Андрусяк,  начальника КП “Дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління” В.Юсипіва  на зволікання з вирішенням питань поточного   ремонту   покрівель   і   перекладки   опалювальних   печей, систем центрального опалення, гарячого та холодного водопостачання, капітального ремонту теплових мереж і заготівлі протиожеледних матеріалів та попередити їх, про персональну відповідальність за підготовку житлового фонду та прилеглих територій до експлуатації в осінньо-зимовий період.   


5.  Директору  ДМП  “Івано-Франківськтеплокомуненерго”   А.Блащуку:

- встановити   ліміти  споживання   газу  на  жовтень-грудень  2008 року  та  забезпечити додержання дисципліни газоспоживання і поточних розрахунків за надані послуги;

- забезпечити  централізоване  теплопостачання споживачів, які повністю або частково фінансуються з державного, обласного і міського бюджетів, під гарантію оплати спожитих послуг, надану головним розпорядником коштів.


6. Генеральному директору КП “Івано-Франківськводоекотехпром” М.Саєвичу, директору ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” А.Блащуку, начальникам житлово-експлуатаційних організацій М.Курчію, О.Петрик, З.Макогон, В.Шимку, З.Карабіну, В.Вонхольському, М.Рибаку, В.Семанюк, Л.Андрусяк вжити заходів щодо забезпечення в повному обсязі розрахунків за спожиту електроенергію, надійної роботи систем водопостачання, водовідведення і теплопостачання в зимовий період, підвищення до 100% рівня збору коштів з населення міста за надані їм послуги.


7. З метою прискорення розрахунків житлово-комунальних підприємств за спожиті енергоносії начальнику фінансового управління виконавчого комітету міської ради В.Сусаніній і начальнику відділу субсидій виконавчого комітету міської ради Н.Клюці забезпечити 100% розрахунки по пільгах і субсидіях.


8. Начальнику відділу енергозбереження та комунальних підприємств М.Мельниковичу забезпечити щоденний контроль стану розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики, водопостачання та водовідведення, житлово-експлуатаційних організацій за спожиті енергоносії.


9. Управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) разом з керівниками організацій і підприємств провести перевірки технічного стану та готовності до роботи в осінньо-зимовий період гуртожитків, будинків для проживання малих сімей, житлово-будівельних кооперативів, ОСББ та відомчого житла.


10.  Контроль за виконанням рішення  покласти  на заступників міського голови  згідно  з розподілом обов’язків.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.