Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 447 від 23.09.2008р. 
Документ №447 від 23.09.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.09.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.09.2008р.  № 447
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення міської ради "Про визнання права власності на об’єкти нерухомого майна"



Керуючись п.4 рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської Ради Народних Депутатів №83 від 29.03.1996р. "Про покращення стану військово-патріотичного виховання молоді", а також Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Схвалити та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення міської ради "Про визнання права власності на об’єкти нерухомого майна" (додається).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Зіновія Фітеля.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус




Про визнання права власності на об’єкти нерухомого майна



Керуючись п.4 рішення виконавчого комітету міської Ради Народних Депутатів №83 від 29.03.1996р. "Про покращення стану військово-патріотичного виховання молоді", Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні" та враховуючи пропозиції виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківська міська рада


вирішила:


  1. Визнати власністю територіальної громади міста Івано-Франківська нежитлові будівлі, розташовані за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Княгинин,20.


  1. Доручити обласному комунальному підприємству "Івано-Франківське ОБТІ" в установленому порядку здійснити оформлення права власності за територіальною громадою м.Івано-Франківська в особі Івано-Франківської міської ради на нежитлові будівлі згідно з п.1 цього рішення.


  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на тимчасову депутатську контрольну комісію з питань оренди та приватизації об’єктів комунальної власності, проведення тендерів і розподілу житлового фонду та першого заступника міського голови Зіновія Фітеля.



Міський голова                                                                 Віктор Анушкевичус




2011-2024 © Всі права застережено.