Розпорядження міського голови  "Про заходи з підготовки до проведення позачергових вибо..."  № 332-р від 05.09.2014р. 
Документ №332-р від 05.09.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.09.2014



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 05.09.2014р.  № 332-р
 


Про заходи з підготовки до проведення позачергових виборів народних депутатів України


       На виконання вимог Закону України «Про вибори народних депутатів  України», Указу Президента України від 27.08.2014р. № 690/2014 «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів»:


       1.Організувати виконання заходів з організації підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України згідно з додатком 1.

       1. Доручити відповідальним працівникам виконавчого комітету міської ради надати допомогу в підготовці звичайних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі на території виборчого округу №83 до проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року згідно з додатком 2.

       2.На час підготовки та проведення виборів відповідальні працівники наділяються повноваженнями та обов’язками відповідно до додатку 3.

       3.Керівник відділу, управління, департаменту виконавчого комітету міської ради особисто відповідає за створення умов для діяльності закріпленого працівника за виборчою дільницею з підготовки до проведення виборів, а в разі хвороби чи відпустки – за його заміну іншим працівником.

       4.Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління організаційно-інформаційної роботи та контролю виконавчого комітету міської ради (І.Маліновська).

       5.Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.



Міський голова                                                                В.Анушкевичус




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.