Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження архітектурних типів тимчасових споруд ..."  № 514 від 20.07.2017р. 
Документ №514 від 20.07.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження нової редакції Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську
Рішення міської ради  №203 від 08.07.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.07.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.07.2017р.  № 514
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження архітектурних типів тимчасових споруд в м. Івано-Франківську


Керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську, затвердженим рішенням сесії міської ради від 08.07.2016р. № 203-6, Положенням про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, літніх торгових майданчиків та збірно-розбірних металевих гаражів, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Затвердити:

1.1. Суб’єкту господарювання, архітектурний тип тимчасової споруди, розташованої в І торговій зоні, площею 9,7 м2 на вул. Привокзальній, 9.

1.2. Суб’єкту господарювання, архітектурний тип тимчасової споруди, розташованої в І торговій зоні, площею 5,5 м2 на розі вулиць Дністровська-Шпитальна.

1.3. Суб’єкту господарювання, архітектурний тип двох груп  чотирьох тимчасових споруд загальною площею 59,8 м2 на вул. Гетьмана Мазепи, 179-Б в межах орендованої земельної ділянки (договір оренди землі від 21.10.2016р.).

1.4. Суб’єкту господарювання, архітектурний тип тимчасової споруди, розташованої в ІІ торговій зоні площею 8,1м2 на вул. Вовчинецькій, 3.

1.5. Суб’єкту господарювання, архітектурний  тип  тимчасової споруди, розташованої в ІІІ торговій зоні, площею 9,1 м2, зі спорудою зупинки громадського автотранспорту на вул. О. Довженка, 3.

2. Після прийняття рішення виконавчого комітету про затвердження архітипу тимчасової споруди суб’єкт господарювання отримує витяг з рішення та звертається через управління адміністративних послуг (ЦНАП м.Івано-Франківська) у Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини з заявою на оформлення паспорта прив’язки.

3. Впродовж 6-ти місяців з дати прийняття рішення, суб’єкт господарювання зобов’язаний оформити паспорт прив’язки у відповідності до затвердженого архітипу та привести зовнішній вигляд тимчасової споруди у відповідність до паспорта прив’язки.

4. Після приведення тимчасової споруди до архітипу, суб’єкту господарювання:

4.1. Звернутися з заявою у Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини міської ради, в якій повідомити про виконання вимог паспорта прив'язки тимчасової споруди. Відхилення від паспорта прив'язки тимчасової споруди не допускається.

4.2. Звернутися (через Центр надання адміністративних послуг) у відділ координації закупівель та цінового моніторингу управління економічного та інтеграційного розвитку із заявою про укладення договору за тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (крім суб’єктів господарювання, тимчасові споруди яких розташовані в межах приватизованих, орендованих чи наданих у постійне користування земельних ділянок).

5. Здійснювати контроль:

5.1. Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини (Д. Нижник) за виконанням суб’єктом господарювання пункту 4 рішення.

5.2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою (М. Смушак) за дотриманням суб’єктом господарювання вимог до зовнішнього вигляду тимчасової споруди та її експлуатаційного стану.

6. У випадку невиконання п. 4, суб’єкт господарювання зобов’язаний в 30-денний термін демонтувати тимчасову споруду, а елементи благоустрою, що використовувалась, привести до належного санітарно-технічного стану.

7. У випадку реалізації об’єктів капітального будівництва, інженерної інфраструктури, комплексного благоустрою території, тимчасова споруда підлягає демонтажу в місячний термін після повідомлення Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови  згідно розподілу посадових обов’язків.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.