Рішення виконавчого комітету  "Про заборону використання піротехнічних засобів ..."  № 444 від 05.09.2014р. 
Документ №444 від 05.09.2014р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про заборону продажу та споживання пива (крім пива у пластиковій тарі), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, а також продажу та використання петард, феєрверків, салютів, а також інших піротехнічних виробів та вибухонебезпечних пристроїв
Рішення виконавчого комітету  №1685 від 09.12.2021р. Чинний

 
Історія документа

09.12.2021p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

09.09.2014"Західний кур'єр" 39 25.09.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.09.2014р.  № 444
м.Івано-Франківськ
 


Про заборону використання піротехнічних засобів


У зв’язку з проведенням антитерористичної операції та бойовими діями на Сході України, у результаті чого гинуть мирні жителі, військовослужбовці, а також для дотримання поваги до пам’яті полеглих та живих героїв, та подіями останніх місяців, які загрожують національним інтересам держави та суспільства, територіальної цілісності України, керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Заборонити фізичним та юридичним особам міста використання салютів, фейєрверків та піротехнічних засобів на період до скасування цього рішення.

2. Управлінню торгівлі виконавчого комітету міської ради (О.Ганчак), управлінню з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету міської ради (Ю.Щочкін) інформувати керівників підприємств, установ та організацій міста про тимчасову заборону використання салютів, фейєрверків та піротехнічних засобів.

3. Міському відділу УМВС України в області (В.Шкутов), міському відділу УДСНС України в області (В.Мацалак) забезпечити дотримання виконання даного рішення.

4. Патронатній службі виконавчого комітету міської ради (М.Ковбас) опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р.Панасюка.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.