Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в ..."  № 214 від 13.05.2009р. 
Документ №214 від 13.05.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.05.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 13.05.2009р.  № 214
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м.Івано-Франківську


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради, на підставі Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року № 2067 та Положенням про розміщення зовнішньої  реклами в м. Івано - Франківську, затвердженим рішенням XVII сесії Івано-Франківської міської ради від 03.07.2001 року,  виконавчий  комітет  міської  ради  


вирішив:


1. Надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, терміном на один  рік.

1.1. Приватному підприємцю Василюк А.Я. – за адресою: вул.Грушевського, 7 (банер на торцевій стіні будинку, розміром  2,5 х 7,5 м).


1.2.  ТзОВ “Будсервіс” за адресою: на розі вул.Ребета -  Макухи (банер на зовнішній тепломережі, розміром 8,0 х 1,26 м).


1.3. Підприємцю Данильціву Ю.І. за адресою: на вул. Ребета перед перехрестям з вул. Макухи (права і ліва сторона ) – 2 шт. (спеціальна рекламна конструкція розміром 2,0 х 1,0 м ). 


2. Встановлення спеціальних конструкцій  провести згідно погодженої проектної документації, виконаної у відповідності з діючими нормативними вимогами. Термін виконання робіт з встановлення тимчасової рекламної конструкції та виконання благоустрою з моменту прийняття рішення виконавчого комітету міської ради - один місяць.


3. До  початку  встановлення  тимчасової рекламної конструкції за наявності дозволу виконавчого комітету міської ради та проектної документації, погодженої у встановленому порядку, замовникам укласти угоду з управлінням житлово-комунального господарства (інспекцією) на дозвіл  (ордер)  ведення земляних робіт.


4. Суб’єктам підприємницької діяльності (пункти 1.1 – 1.3) виконати всі роботи з благоустрою згідно з проектною документацією у визначений термін. Постійно  (щоденно) утримувати  прилеглу  територію (по периметру 10 м  від споруди) в належному  санітарному  стані.


5. Після закінчення  терміну  дії даного  рішення виконавчого комітету міської ради на розташування  тимчасових рекламних конструкцій, власникам в місячний термін їх демонтувати, а ділянки, що  використовувались,  привести  до  належного  стану.


6. При невиконанні пункту 5 комунальним  службам виконавчого комітету міської ради здійснювати демонтаж тимчасових рекламних конструкцій з відшкодуванням власниками затрачених коштів на їх демонтаж та   зберігання  і  приведення  земельних ділянок до  належного  стану.


7. Зобов’язати суб’єктів підприємницької діяльності в організації роботи дотримуватись державної мови  та у випадках відсутності комерційної реклами, на замовлення виконавчого комітету міської ради, безкоштовно розміщувати соціальну рекламну інформацію.


8. Суб’єктам підприємницької  діяльності внести відповідні платежі  за підготовку документів на видачу дозволів та отримати в управлінні архітектури і містобудування витяги з  рішення виконавчого комітету міської ради. В разі неотримання зазначеного  рішення впродовж двох місяців  від  дня  прийняття  рішення,  відповідне  рішення  вважати  таким, що  втратило  чинність.


9. Оплату за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу проводити згідно з «Положенням про розміщення зовнішньої реклами в м. Івано- Франківську».


10. Контроль за виконанням  рішення  покласти  на  першого  заступника  міського  голови  З. Фітеля та  управління  архітектури  і  містобудування.



Міський голова                                                                   Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.