Рішення виконавчого комітету  "Про оголошення конкурсу на право спорудження зупинок гр..."  № 218 від 13.05.2009р. 
Документ №218 від 13.05.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.05.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 13.05.2009р.  № 218
м.Івано-Франківськ
 


Про оголошення конкурсу на право спорудження зупинок громадського автотранспорту із тимчасовими закладами торгівлі на території м. Івано-Франківська



Керуючись підпунктом 2 пункту «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою впорядкування території міста, влаштування, утримання зупинок громадського автотранспорту на території міста і організації їх роботи,  виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Оголосити конкурс на право влаштування зупинок громадського автотранспорту із тимчасовими закладами торгівлі на території міста  в 2009-2018 роках.


2. Затвердити умови конкурсу на право влаштування зупинок громадського автотранспорту із тимчасовими закладами торгівлі на території міста  в 2009-2018 роках згідно з додатком 1.

3. Затвердити склад конкурсної комісії на право влаштування зупинок громадського автотранспорту із тимчасовими закладами торгівлі на території міста згідно з додатком 2.

4. Конкурс провести на конкурентних засадах шляхом аукціону, для проведення конкурсу залучити  Прикарпатську універсальну  товарну біржу (О. Андрусенко). Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) забезпечити фінансування робіт для проведення аукціону.

5. Юридичному відділу виконавчого комітету міської ради (І.Сегін) опрацювати проект договору на організацію проведення аукціону з Прикарпатською універсальною  товарною біржею.


6. Начальнику відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (О.Ковальчук) забезпечити інформування про проведення конкурсу на право влаштування зупинок громадського автотранспорту із тимчасовими закладами торгівлі на території міста в 2009-2018 роках та умови конкурсу в газеті «Західний кур'єр» та інших ЗМІ. Дата проведення конкурсу та терміни подання документів для участі в конкурсі визначаються додатково розпорядженням міського голови.


7. Дане рішення вступає в дію після прийнятття сесією міської ради  „Положенння про сервітутне користування часткою земельної ділянки, що знаходиться у комунальній власності територіальної громади м.Івано-Франківська”.


8. Рішення виконавчого комітету міської ради №588 від 29.11.2007 р. «Про проведення конкурсу на оренду земельних ділянок для влаштування зупинок громадського автотранспорту з закладами торгівлі на території міста згідно з переліком» вважати таким, що втратило чинність.


9. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступників міського голови  відповідно  до розподілу  посадових  обов'язків.




Міський голова                                                                        Віктор  Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.