Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу Маційовській Л.Б. на укладення дого..."  № 528 від 27.07.2017р. 
Документ №528 від 27.07.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження нової редакції Положення про опікунську раду виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №59 від 13.02.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

31.07.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 27.07.2017р.  № 528
м.Івано-Франківськ
 



Про надання дозволу Особі 1 на укладення договору відчуження та зміну реєстрації місця проживання


       Згідно протоколу засідання опікунської ради від 06.07.2017 року № 4 щодо надання дозволу Особі 1, опікуну недієздатного сина Особи 2 на укладення від імені підопічного договору відчуження та зміну реєстрації місця проживання, та відповідно до рішення виконавчого комітету від 13.02.2014 р. № 59 «Про затвердження нової редакції Положення про опікунську раду виконавчого комітету міської ради», керуючись ст.ст. 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив


1.Надати дозвіл Особі 1 (зареєстрована за адресою: м. Івано-Франківськ, а проживає за адресою: с. Угринів, Тисменицького району), опікуну недієздатного сина Особи 2 (зареєстрований за адресою: м. Івано-Франківськ, а проживає за адресою: с. Угринів, Тисменицького району, Івано-Франківської області):

1.1. На укладення від імені підопічного Особи 2 договору щодо відчуження 1/5 частини квартири за адресою: м. Івано-Франківськ, яка йому належить на праві спільної часткової власності згідно свідоцтва про право власності на житло, виданого госпрозрахунковою групою з приватизації державного житлового фонду, з одночасним наданням у власність на його ім’я 1/4 частини квартири за адресою: с.Угринів, Тисменицького району, Івано-Франківської області, яка належить на праві приватної власності опікуну Особі 1, згідно свідоцтва про право власності, виданого сільським головою с.Угринів.

1.2. На зміну реєстрації місця проживання Особи 2 з вулиці , м. Івано-Франківськ, на вулицю , с.Угринів, Тисменицького району, Івано-Франківської області.

2. Зобов’язати опікуна Особу 1 зберегти житлові та майнові права недієздатного сина Особи 2 та подати підтверджуючі документи секретарю опікунської ради в термін до 3-х місяців.

3. Термін дії дозволу: 3 місяці з дня прийняття рішення.

4. Попередити Особу 1 про відповідальність за можливе невиконання умов даного рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.