Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої ..."  № 547 від 27.07.2017р. 
Документ №547 від 27.07.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про встановлення опіки (піклування)
Рішення виконавчого комітету  №748 від 21.09.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

31.07.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 27.07.2017р.  № 547
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування


Розглянувши первинні матеріали справ, на підставі ст.ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст. 243, 245, 248 Сімейного кодексу України, ст.ст. 55, 56, 66 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.Надати статус дитини-сироти:

1.1. -, - року народження, у зв’язку із смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від -р., видане виконавчим комітетом - ради Івано-Франківської міської ради) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р., видане виконавчим комітетом -Івано-Франківської міської ради).

1.1.2. Встановити опіку над малолітньою -, - року народження, яка зареєстрована та проживає за адресою: с.- Івано-Франківської міської ради, вул.-, -, призначивши опікуном сестру -, яка зареєстрована та проживає за цією ж адресою.

1.1.3. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічною право користування житлом за адресою: с.- Івано-Франківської міської ради, вул.-, - до досягнення дитиною повноліття.



1.2. -, - року народження, у зв’язку із смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р., видане виконавчим комітетом - ради Івано-Франківської міської ради) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р., видане виконавчим комітетом -ради Івано-Франківської міської ради).

1.2.1. Встановити опіку над малолітнім -, -року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: с.- Івано-Франківської міської ради, вул.-, -, призначивши опікуном сестру -, яка зареєстрована та проживає за цією ж адресою.

1.2.2. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: с.-Івано-Франківської міської ради, вул.-, - до досягнення дитиною повноліття.



2. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, -, - року народження, у зв’язку з позбавленням матері батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду від -р. (справа №-); відомості про батька записані відповідно до ч.1 ст.135 Сімейного кодексу України.

2.1. Службі у справах дітей (З.Сливка):

- вжити заходи щодо подальшого влаштування -, - року народження, який перебуває в Івано-Франківському міському соціально-реабілітаційному центрі матері та дитини «-», до сімейних форм виховання або на повне державне утримання;

- зберегти право користування житлом за адресою: м.-, вул.-, -, корп.-, кв.- до досягнення дитиною повноліття.



3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.