Рішення виконавчого комітету  "Про розміщення зовнішньої реклами ..."  № 513 від 09.10.2014р. 
Документ №513 від 09.10.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про встановлення пам'ятного знаку "Пластунам, що не зрадили своїх присяг" в м. Івано-Франківську
Рішення виконавчого комітету  №656 від 18.10.2011р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.10.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.10.2014р.  № 513
м.Івано-Франківськ
 


Про розміщення  зовнішньої реклами


Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами та Порядком розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.12.2009р. № 657, розглянувши матеріали Департаменту містобудування та архітектури, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Внести зміни в п.1.1. рішення виконавчого комітету міської ради від 18.10.2011р. № 650 «Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську» про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами терміном на два роки приватному підприємцю на розміщення окремостоячого двостороннього рекламного щита типу "Біг-борд" на перехресті вул. В.Івасюка-І.Миколайчука, розміром 3,0 х 6,0 м в частині зміни місця розташування рекламної конструкції у зв’язку з будівництвом храму «Всіх святих землі Української» та викласти в редакції:

«Надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами терміном на два роки фізичній особі підприємцю на розміщення окремостоячого двохстороннього рекламного щита типу "Біг-борд" на вул. В.Івасюка, навпроти буд. №32, розміром 3,0 х 6,0м».

2. Підставою для розміщення рекламних конструкцій та виконання робіт, пов’язаних з розташуванням рекламного засобу є виданий у встановленому порядку дозвіл.

3. До початку встановлення тимчасової рекламної конструкції за наявності дозволу виконавчого комітету міської ради та проектної документації, погодженої у встановленому порядку, замовникам отримати в КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» дозвіл (ордер) на ведення земляних робіт.

4. Встановлення рекламних конструкцій провести згідно погодженої документації, виконаної у відповідності з діючими нормативними вимогами.

5. Оплату за тимчасове користування місцями для розташування рекламних конструкцій проводити згідно з «Порядком розміщення зовнішньої реклами в місті Івано-Франківську».

6. Суб’єкт підприємницької діяльності повинен постійно утримувати прилеглу територію радіусом 6 м від окремостоячої рекламної конструкції або до проїжджої частини дороги в належному санітарному стані.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.