Розпорядження міського голови  "Про проведення чергового етапу чемпіонату України з авт..."  № 395-р від 14.10.2014р. 
Документ №395-р від 14.10.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.10.2014



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 14.10.2014р.  № 395-р
 


Про проведення чергового етапу чемпіонату України з автомобільного слалому «Слалом-ІФ»


       Згідно календаря спортивно-масових заходів комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».


1. Комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради (В.Матешко) спільно з Прикарпатським автомобільним клубом (О.Кодак) 2 листопада 2014 року з 9.00 год. до 16.00 год. провести у місті Івано-Франківську на Північному бульварі ім. Пушкіна черговий етап чемпіонату України з автомобільного слалому «Слалом-ІФ».


2. Міському відділу внутрішніх справ (В.Шкутов), начальнику ВДАІ Івано-Франківського МВУМВС І.Клюці організувати охорону громадського порядку, перекриття руху автотранспорту та безпеку проведення заходу 2 листопада з 9.00 до 16.00 год. згідно зі схемою траси змагань (додаток 1).


3. Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Т.Масляку  забезпечити медичних працівників під час проведення змагань.


4. Начальнику громадського формування з охорони громадського порядку міста «Штаб» П.Павлюку організувати охорону громадського порядку під час проведення заходу.


5. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради (М.Смушак) встановити на місці проведення заходу біотуалети та турнікети.


6. Міському відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в місті Івано-Франківську (В.Мацалак) направити пожежну машину АПД-2 на 9.00 год. 2.11.2014 року.


7. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету на проведення змагань, передбачені на спортивно-масові заходи комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради, департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради на видатки для організації та технічного забезпечення проведення державних та міських свят згідно кошторису (додаток 2).


8. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – голову комітету фізкультури і спорту В.Матешка.


9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.